shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Colaborarea dintre brandurile de lux si arta stradala

In ce mod colaboreaza brandurile de lux cu artistii stradali pentru a-i atragi pe millennials?

Brandul producator de ceasuri premium TAG Heuer poate raspunde cel mai bine la aceasta intrebare, intrucat acesta a avut initiativa de a-l coopta pe Alec Monopoly in domeniul lor de activitate.

Intr-o lume in continua schimbare, brandurile de lux sunt constant in cautare de noi metode pentru a-i castiga pe millennials. Conform unui studiu realizat de Bain & Co., mentionat intr-un articol al revistei Forbes, pana in anul 2025, un procent de 45% dintre millennials vor fi consumatori de bunuri de lux.

Pe langa faptul ca brandurile de lux trebuie sa fie in pas cu noutatile din domeniile tehnologie si digital, acestea trebuie sa gaseasca metode sa acceseze un trend foarte iubit de Generatia Y si anume arta stradala.

Un exemplu de astfel de brand este TAG Heuer care si-a anuntat anul trecut parteneriatul cu Alec Monopoly, un artist graffiti foarte popular in America, recunoscut pentru stilul sau inconfundabil si pentru viziunea sa unica.

Recent, Monopoly a declarat intr-un interviu realizat de revista South China Morning Post ca va avea privilegiul de a crea un cadran al unuia dintre ceasurile limited edition semnate de TAG Heuer.

Artistul este foarte popular in randul publicului tanar american, fiind foarte activ pe retelele de socializare precum Snapchat si Instagram, unde are un numar de 578 de mii de urmatori.

Lasa un raspuns

2 × four =