shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Luxury Recruitment by Luxury Adviser Group

Prima platforma de recrutare din industria luxului in Romania

Luxury Adviser Group aduce in Romania un concept unic, primul de acest fel, venind in intampinarea brandurilor consacrate din industria luxului care doresc sa faca procesul de recrutare al viitorilor angajati mult mai usor. Platforma prezinta o abordare personalizata pentru a atrage, recruta si a selecta candidatii ideali pentru a satisface nevoile unice de angajare, dar si pe ale celor care sunt in cautarea jobului mult visat.

Serviciul de recrutare ofera oportunitati de calitate, adaptate atat nevoilor si aspiratiilor celor care sunt in cautarea unui job, cat si a companiilor partenere, pentru a dezvolta o relatie de colaborare pe termen lung.

Brandurile de lux prezente pe platforma activeaza in domenii precum: industria hoteliera, restaurante, moda, ceasuri si bijuterii, industria auto, mobilier, beauty & perfumery, spa si altele.

“Ne face placere sa venim in intampinarea companiilor de lux in procesul lor de recrutare, sa construim o relatie de colaborare pozitiva si durabila bazata pe performanta, servicii pentru clienti si beneficii reciproce.” – Tatiana Balaban, CEO & Founder Luxury Adviser Group.

Companiile ce isi desfasoara domeniul de activitate in industria luxului pot trimite gratuit pe adresa de e-mail office@luxury-adviser.ro joburile disponibile, iar echipa Luxury Adviser Group se va ocupa de afisarea acestora pe site la sectiunea “CAREER”.

Lasa un raspuns

14 − three =