shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Gucci renunta la blana din 2018

Brandul de lux Gucci si-a luat angajamentul de a renunta la creatiile din blana naturala incepand cu colectia primavara-vara din anul 2018. Acesta va pune in vanzare articolele din blana ramase nevandute in cadrul unei licitatii, in urma careia veniturile obtinute vor fi donate unor organizatii pentru drepturile animalelor.

Presedintele si Directorul Executiv al marcii de lux italiene, Marco Bizzarri, a anuntat aceste modificari in cadrul unei discutii la London College of Fashion. Acesta a mai declarat ca responsabilitatea sociala este una dintre valorile de baza ale brandului Gucci si ca va continua sa incerce sa protejeze mediul inconjurator si animalele.

Ca urmare, Gucci nu va mai folosi niciun fel de blana naturala in colectiile sale, inclusiv blana de nurca, iepure, vulpe sau karakul, o rasa de oi domestice.

Articolele din blana naturala ale brandului vor fi vandute la o licitatie, iar veniturile obtinute vor fi donate organizatiilor Humane Society International si LAV, care apara drepturile animalelor.

Kitty Block, Humane Society International: “Faptul ca Gucci renunta la utilizarea blanii naturale in colectii este o schimbare majora pentru lumea modei.” Aceasta a mai afirmat ca spera ca datorita masurilor luate de gigantul italian si alte brandurile sa-i urmeze exemplul.

 

Lasa un raspuns

3 + twenty =