shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

24 Sevres, noul website al grupului LVMH

LVMH, cea mai mare companie de marfuri de lux din lume din punct de vedere al veniturilor, a lansat la jumatatea acestui an un nou magazin online cu produse de lux, semnate de unele dintre cele mai renumite branduri internationale din categoriile fashion si beauty, conform unui anunt facut de website-ul Business of Fashion (BoF).

24 Sevres, denumit astfel dupa Rue de Sevres, unde isi are locatia magazinul parizian al grupului LVMH, va gazdui peste 150 de branduri internationale, printre care Gucci, Valentino, Prada, Chloe, Marni, Miu MiuAcne Studios si Maison Martin Margiela, dar si brandurile detinute de LVMH – Louis Vuitton, Christian Dior si Fendi.

O excursie la Paris necesita trei lucruri: un tur pitoresc al atractiilor turistice (Turnul Eiffel, Muzeul Louvre, bazilica Sacre-Coeur, Arcul de Triumf etc.), un croissant de la faimosul Moisan, iar pentru persoanele de tip fashion-savvy, o vizita obligatorie la unul dintre cele mai iconice repere ale orasului: Le Bon Marche.

Pentru cunoscatori, acest magazin de tip high-end a fost primul de acest fel din lume, avandu-si sediul pe Rue de Sevres de peste 160 de ani.

In luna iunie a acestui an, grupul LVMH – care detine branduri precum Louis Vuitton si Christian Dior, printre altele – a colectat selectia impecabila de designeri prezenti in magazinul Bon Marche din Paris, transpunand-o in 24 Sevres, o platforma digitala internationala (denumita astfel dupa adresa magazinului din Paris al grupului).

“Clientii nostri sunt foarte sofisticati si mereu in cautarea de lucruri creative si inovative. Odata cu lansarea website-ului 24 Sevres, le oferim acestora o experienta de shopping online cu adevarat inedita, bazata pe activitatea noastra unica de la Le Bon Marche din Paris”, a explicat Bernard Arnault, presedinte si director executiv al grupului LVMH.

Lasa un raspuns

fifteen + thirteen =