shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Flora Creative – Real Roses That Last More Than A Year

Trandafirul este probabil floarea care atrage dupa ea cea mai complexa simbolistica, in functie de culoare, de varietate, de numarul lor sau chiar de momentul daruirii.

Traditional, trandafirul este floarea iubirii; nimic nu poate spune mai frumos “Te iubesc” decat un buchet de trandafiri rosii. Totodata, de-a lungul timpului, limbajul trandafirilor s-a dezvoltat din ce in ce mai mult, iar fiecare daruire a unui buchet de trandafiri poate simboliza sentimente umane dintre cele mai pure cum ar fi prietenia, aprecierea, gratitudinea, puritatea sau pasiunea.

Trandafirii Flora Creative sunt trandafiri naturali care au fost tratati in urma unui proces profesionist, pentru a rezista in starea din momentul daruirii pana la un an. Rezultatul este ca florile conservate au o amprenta de carbon semnificativ mai mica decat florile proaspete sau artificiale, fiind astfel alegerea perfecta din punct de vedere ecologic, dar si economic.

Astfel, buchetul de trandafiri Flora Creative va sta marturie sentimentelor tale din acel moment un timp indelungat si nu se vor risipi dupa doar cateva zile, odata cu ofilirea acestora. Atributele unice și varietatea florilor conservate le fac utile într-o gamă largă de situații. Dintr-un buchet de mireasa care va mentine vie amintirea unei seri chiar si ani de zile, intr-un perete de plante care aduce natura in spatiul dvs., fara a va ingrijora pentru intretinerea acestora.

Ce sunt florile si plantele conservate?

Tehnologia unica de conservare implica urmatoarele trei etape de baza:

  1. Floarea / planta este recoltata in starea ideala din punct de vedere al frumusetii sale naturale.
  2. Planta proaspat recoltata intra intr-un proces de absorbtie al unui amestec specific de formule de conservare pe baza de plante si biodegradabile.
  3. Lichidul de conservare inlocuieste seva si apa din interiorul plantei, formand efectiv o imagine statica a naturii, creand in acest fel un produs unic si 100% natural. Florile si plantele conservate raman frumoase si neschimbate pana la un an de zile fara a fi udate, expuse la lumina, practic fara a necesita intretinere.

Toate produsele Flora Creative sunt realizate din flori si plante naturale, care au fost tratate cu un lichid de conservare pe baza de plante si biodegradabil. Flora Creative nu utilizeaza ingrediente toxice.

Pentru a pastra florile Flora Creative in conditii optime, respectati urmatoarele sfaturi:

– evitati strivirea, presarea sau plierea frunzelor, petalelor sau florilor;

– evitati expunerea prelungita la lumina solara;

– evitati expunerea la umiditate de peste 80%.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.floracreative.ro

Contact:

0727 834 104

Lasa un raspuns

4 + 4 =