shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Hydroline va asteapta la noua locatie din Bucuresti

Hydroline, importator exclusiv al companiei Sundance Spas in Romania, cel mai mare producator si distribuitor de spa-uri din acril, prezent in peste 750 de locatii din intreaga lume, va asteapta la noua locatie din Bucuresti, situata in bulevardul Pipera numarul 43.

Cu o experienta de 18 ani pe piata din Romania, o reputatie deosebita a fiabilitatii si o retea solida de dealeri, Hydroline ajuta oamenii sa-si petreaca timpul liber intr-un mod cat mai relaxant, punand la dispozitia acestora calitatea si performanta exceptionala a produselor sale.

Timpul petrecut impreuna cu cei dragi este una dintre cele mai placute experiente din viata, de aceea Hydroline isi doreste sa ofere clientilor sai produse si servicii calitative de care sa se bucure impreuna cu familia si prietenii lor. Astfel, compania dezvolta conceptul de SPA prin comercializarea cazilor cu hidromasaj, jacuzzi, piscine, saune si a mobilierului de gradina.

 

Produsele Hydroline imbunatatesc viata, aduc impreuna oameni de toate varstele – de la copii la varstnici, creeaza un mediu relaxant si confortabil.

Cateva motive pentru a vizita showroom-ul:

  • Descoperi o parte din gama de produse;
  • Testezi produsele expuse in showroom pentru ca in final sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine, Hydroline fiind singurul showroom din Romania care iti ofera aceasta posibilitate;
  • Discuti costurile de intretinere si exploatare;
  • Simti jeturile, macar cu mana libera in cazul in care nu vrei sa testezi unul dintre produse;
  • Ceri informatii despre intretinere, dezinfectie, filtru si produsele chimice.

Hydroline va asteapta la noua locatie din bulevardul Pipera numarul 43, de luni pana vineri.

Contact:

www.hydroline.ro

sales.buc@hydroline.ro

1 Raspuns

Lasa un raspuns

ten + 5 =