shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Saunele Hydroline: confort cu beneficii

Hydroline, cu o experienta de peste 18 ani pe piata din Romania, o reputatie deosebita si o retea solida de dealeri, pune la dispozitia clientilor sai calitatea si performanta exceptionala a unei game variate de modele de saune, astfel: saune finlandeze (sau saune uscate), saune umede si saune cu infrarosii.

Sauna finlandeza (sau sauna uscata) se realizeaza de obicei in incaperi bine izolate construite din lemn uscat si nevopsit, deoarece vopseaua aplicata pe lemn poate deveni toxica atunci cand in sauna se ating temperaturi inalte. Temperatura care se poate atinge intr-o sauna finlandeza este 90 de grade Celsius, desi acest lucru nu este recomandat, iar umiditatea aerului se incadreaza intre 5 – 30%.

Cum functioneaza acest tip de sauna?

Sauna finlandeza actioneaza asupra organismului gratie caldurii uscate pe care o emana. Incaperea este construita din lemn, iar caldura emanata provine de la o soba pe care sunt puse pietre vulcanice care trebuie udate din cand in cand.

In schimb, sauna umeda se realizeaza in incaperi construite din ceramica. Umiditatea aerului poate ajunge pana la 100%, astfel incat aerul este dens si vizibilitatea scazuta, iar temperatura este cuprinsa intre 35% – 50%, deoarece o temperatura mai inalta ar putea avea efecte adverse asupra pielii.

Timpul recomandat al unei sesiuni de relaxare intr-o astfel de sauna este de pana la 15 minute.

Acest tip de sauna se recomanda si copiilor, acestea avand capacitatea de a reduce crizele de astm, creste imunitatea la nivelul sistemului respirator, imbunatati oxigenarea organismului, circulatia sanguina, elimina stresul si ajuta pielea sa devina mai sanatoasa.

Sauna cu infrarosu – cel mai important lucru referitor la acest tip de sauna este ca nu prezinta nicio contraindicatie.

Saunele cu infrarosu se diferentieaza prin consumul redus in functionare si timpul scurt de incalzire, temperatura setata atingandu-se rapid. Caldura degajata este reglabila in plaja de 20-80 gr. si este propagata in mod uniform in tot spatiul saunei. Radiatia maxima se situeaza in jurul valorii de 8,5 µm care coincide cu senzatia de confort termic a organismului uman. Datorita sistemului special de reglaj al temperaturii, pot utiliza aceste saune si persoanele sensibile la variatii de temperatura, sau cei in varsta si chiar copii.

Prin faptul ca acesta temperatura e mai scazuta, sauna cu infrarosu este considerata mai placuta si respiratia se poate desfasura fara probleme. Incalzind direct pielea, muschii si intregul organism, infraterapia determina o transpiratie mai intensa decat sauna normala, eliminand astfel mai bine toxinele din corp.

Asadar, fie ca iti doresti o sauna finlandeza, una umeda sau o sauna cu infrarosu, specialistii Hydroline te asteapta la noua locatie din bulevardul Pipera numarul 43, de luni pana vineri pentru a-ti fi alaturi in aceasta calatorie de initiere. Sa ai acces dupa bunul plac la o sauna e una dintre cele mai bune alegeri din viata ta!

Contact:

www.hydroline.ro

sales.buc@hydroline.ro

Lasa un raspuns

16 + two =