shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Cum sa iti alegi cada cu hidromasaj ideala

Sezonul rece este in plina desfasurare, iar temperaturile scad pe zi ce trece, de aceea acum este momentul ideal pentru a te gandi la o seara petrecuta intr-o cada cu hidromasaj Sundance Spas, marca importata in Romania de catre compania Hydroline, pentru a imbina relaxarea cu efectele terapeutice ale hidromasajului in confortul si intimitatea propriului camin.

Hydroline, cu o experienta de peste 20 ani pe piata din Romania, o reputatie deosebita si o retea solida de dealeri, pune la dispozitia clientilor sai calitatea si performanta exceptionala a unei game variate de modele de cazi cu hidromasaj marca Sundance Spas, cel mai mare producator si distribuitor de spa-uri din acril, prezent in peste 750 de locatii din intreaga lume.

Echipa Hydroline va prezinta cateva sugestii si sfaturi utile la achizitionarea unei cazi cu hidromasaj, pentru a face alegerea corecta:

Regula de aur: nu pierdeti din vedere in niciun moment scopul cautarii dumneavoastra, acesta este hidromasajul. Veti fi coplesit pe parcursul cautarii de diverse informatii tehnice complet irelevante. Cautati o cada care va ofera hidromasaj, nu va pierdeti focusul. Incercati produsul oferit, intrebati clientii care au o cada similara (cereti portofoliul dealer-ului). Cumparati un produs pentru 10-15 ani, cu valoarea apropiata cu a unei masini. Masinile se testeaza. Si cazile cu hidromasaj la fel.

Cereti reprezentantului de vanzari sa va faca o prezentare a produselor si a brandului expus. Aveti rabdare si ascultati ce are de spus, puteti invata multe lucruri noi. El va va ajuta sa alegeti ce este mai potrivit nevoilor dvs. Puneti intrebari, spuneti ce va ingrijoreaza: intretinere, service, piese de schimb.

In urma prezentarii si discutiei cu reprezentantul ati conturat un posibil model potrivit. Apoi urmeaza sa faceti urmatoarele verificari:

1. Testati hidromasajul

Nu ezitati atunci cand vine vorba sa testati o cada, este un lucru perfect normal. Daca totusi nu am reusit sa va convingem sa faceti un test, incercati macar cu mana fiecare jet, din exterior.

ATENTIE: nu cautati jeturi puternice, cautati “jeturi inteligente”. Nu cautati “tortura”, cautati relaxare, masaj. Un jet bun de hidromasaj relaxeaza mana, nu o invineteste. Cazile din seria 880 de la Sundance Spas simuleaza masajul profesional, in plus jeturile nu au elemente in miscare. Toate efectele produse de jet: pulsare, rotire, alternare, se realizeaza din fenomene hidrodinamice. Aceste jeturi nu se vor bloca niciodata.

2. Testati ergonomia

Alegeti-va in showroom modelul potrivit si intrati in el fara apa. Asezati-va pe fiecare loc. Stati comod? De asemenea, verificati unde ar fi nivelul apei!

3. Verificati dotarile

Fiecare cada are o serie de dotari: cromoterapie, aromaterapie, cascade, linie audio etc. Nu uitati regula de aur: cautati hidromasaj. Verificarea dotarilor se face numai daca hidromasajul a fost satisfacator. Menirea dotarilor este ca hidromasajul sa se realizeze intr-un ambient cat mai confortabil.

4. Evaluati cada

Cercetati cada in ansamblu si apoi in detaliu. Care este sentimentul pe care vi-l inspira? Este un produs solid, realizat cu atentie la detalii sau este un produs care iese in evidenta, dar de calitate indoielnica? Bateti, ciocaniti, desfaceti capace, rotiti robinetii, miscati jeturile, faceti orice considerati pentru a putea evalua corect produsul. De exemplu, verificati cat de gros este acrilul din care este realizata cada, apasati cada din interior in zona locurilor de sezut. Este foarte important ca acest material sa fie extrem de rigid, pentru a conferi stabilitate si rezistenta in timp.

Ati parcurs acesti pasi, ati ascultat reprezentantul de vanzari, ati cautat pe Internet referinte despre producator/brand, model de cada, ati verificat seriozitatea firmei reprezentant, ce ar mai fi de zis?

Este foarte important sa aveti incredere in firma de la care cumparati. Reprezinta un brand de renume, are showroom, se pot vedea si testa produsele? Cereti referinte, intrebati de service si piese de schimb pentru ca acest lucru este important pentru confortul psihic, stiti ca sunteti asigurati in caz de probleme.

Hydroline este singurul showroom din tara care va ofera posibilitatea sa testati cazile cu hidromasaj expuse pentru ca in final sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

Motive pentru a vizita showroom-ul din bulevardul Pipera numarul 43:

  • Descoperiti o parte din modelele de cazi cu hidromasaj Sundance Spas;
  • Testati cazile cu hidromasaj expuse in showroom pentru ca in final sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine;
  • Discutati costurile de intretinere si exploatare;
  • Simtiti jeturile, macar cu mana libera, in cazul in care nu vreti sa testezi una dintre cazi;
  • Cereti informatii despre intretinere, dezinfectie, filtru si produsele chimice.

Contact:

www.hydroline.ro

sales.buc@hydroline.ro

Lasa un raspuns

one × five =