shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

LUMINORI – universul blanurilor de exceptie

Arta realizata manual si eticheta “Made in Italy” reprezinta punctele forte ale marcii LUMINORI. Nu numai haine de blana, ci si un brand exclusivist in lumea pret-a-porter s-a transpus prin casmir, cea mai fina piele de caprioara, crocodil si o superba matase imprimata in mod unic. Toate acestea definesc LUMINORI, puritatea formelor, o noua tehnologie si culori.

Intr-o lume dominata de moda si design, LUMINORI investeste foarte mult in forme noi si inedite, acest lucru devenind unul dintre crezurile sale cele mai puternice, un adevarat trademark. Astfel, implicarea totala a echipei sale si atentia acordata colectiilor devin o realitate foarte apreciata de catre toti clientii LUMINORI.

Design-ul produselor este exceptional, importanta acordata detaliilor si craftmanship-ul asigura binecunoscuta marca “Made in Italy”. La fel ca un pictor, LUMINORI alege culorile cele mai potrivite, investeste multa grija si atentie atunci cand vine vorba despre alegerea materiei prime pentru a obtine o “opera de arta” la cele mai inalte standarde.

LUMINORI selecteaza cele mai frumoase, rezistente si pretioase materiale din Europa Rusia, Scandinavia, America, precum si din Asia. Unicitatea produselor LUMINORI reprezinta o colaborare de succes intre creativitatea echipei de designeri italieni talentati si a craftmanship-ului traditional. Astfel, un produs LUMINORI comunica emotia si inovatia la cele mai inalte standarde pe care le poate obtine.

Astazi, LUMINORI invita publicul clasic si sofisticat din Romania sa devina clientul sau. Traditional, cu un strop de inovatie, LUMINORI este gata sa satisfaca chiar si cea mai exigenta clientele.

Contact:

Hotel Athenee Hilton Palace, parter

+40/753.553.283

www.luminori.it

Lasa un raspuns

three × 1 =