shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Cele mai anticipate lansari de hoteluri de lux in 2018

Cine nu-si doreste o escapada de cateva zile in orasul preferat? In Londra pentru a viziona o piesa de teatru, in Varsovia, potrivita pentru pasionatii de istorie sau in Paris… pentru ca pur si simplu Parisul este intodeauna o idee buna. Un numar impresionant de 70 de noi hoteluri de lux sunt programate pentru lansare sau relansare in cateva dintre cele mai importante orase din lume. Acest lucru nu poate decat sa ne entuziasmeze, asadar Luxury Adviser Group a realizat o lista cu cele mai importante lansari de hoteluri de lux, care vor crea un adevarat buzz in 2018.

DTLA Proper Hotel, Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Lansare: jumatatea anului 2018

Avandu-si locatia in fosta cladire YMCA, Downtown LA Proper Hotel va pune la dispozitia clientilor 2 restaurante la parter, o piscina si un lounge situate pe acoperis si 151 de camere de oaspeti si 2 apartamente prezidentiale.

L’Oscar, Londra, Marea Britanie

Lansare: 2018

39 de camere superb decorate vor fi create in interiorul unei foste biserici baptiste. O combinatie de piele violet, rosu aprins si auriu vibrant vor da un aspect decadent, extravagant acestui nou hotel din Londra.

Bulgari Hotel Shanghai, Shanghai, China

Lansare: 2018

Hotelul Bulgari Shanghai va ocupa primele 8 etaje ale unei constructii noi din cartierul istoric Jing’an. 82 camere si apartamente – inclusiv un apartament Bulgari – vor fi printre cele mai mari camere ale hotelului din Shanghai. Un spa si un restaurant in stil italian situate pe acoperis au fost adaugate pentru a va asigura ca Bulgari Shanghai va devein un showstopper.

NoMad Los Angeles, Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Lansare: ianuarie 2018

Luandu-i locul unei cladiri din anii 1920, NoMad Los Angeles va fi alcatuit din 241 de camere. Sub conducerea bucatarului Daniel Humm (3 stele Michelin pentru Eleven Madison Park din NYC), hotelul in stil neoclasic va gazdui un restaurant si un bar elegant, o cafenea italiana si o piscina pe acoperisul hotelului, precum si un cocktail bar care ofera o impresionanta imagine de ansamblu asupra orasului.

Raffles Europejski Varsovia, Polonia

Lansare: inceputul anului 2018

Situat in cartierul istoric al orasului Varsovia, langa Palatul Prezidential, proprietatea care gazduieste 106 camere va dispune de mobilier special comandat de la catre mestesugari si designeri locali, podele realizate din stejar si arta poloneza. Un restaurant cu o terasa in aer liber unde vor fi prezentate produsele si bucataria traditionala poloneza. Pentru cei care doresc sa se relaxeze, spa-ul hotelului va avea 6 sali de tratament, precum si o piscina decorata cu mozaic din anii 1960.

Lutetia, Paris, Franta

Lansare: martie

Deschis in anul 1910, hotelul a intruchipat Saint-Germain-des-Pres: Picasso, Matisse si Miles Davis il vizitau in mod regulat. Dupa o renovare de 4 ani, detaliile Art Deco si Art Nouveau vor fi combinate cu accente de catifea si oglinzi din sticla venetiana. Hotelul va pune la dispozitia vizitatorilor 177 de camere de oaspeti si 7 apartamente, plus centrul de spa Akasha, jazz barul Aristide, un bar pentru fumatorii de trabucuri, precum si Lutetia Brasserie in varianta reinterpretata.

Lasa un raspuns

20 − 2 =