shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Beau Rivage Geneva – excelenta prin definitie

Intrand intr-un nou capitol din istoria sa de 145 de ani, hotelul Beau Rivage a dezvaluit recent o renovare meticuloasa, cu camere de oaspeti si apartamente modernizate si atent decorate. Fatada grandioasa a hotelului a fost restaurata cu mare atentie, cu detalii istorice, precum fresce si coloane din marmura.

Aceasta proprietate este situata la 5 minute distanta de mers pe jos fata de plaja. Oferind vedere panoramica la Lacul Geneva si Mont Blanc, hotelul Beau Rivage se afla in inima orasului Geneva, aproape de Palatul Natiunilor Unite.

Select Suites, denumite astfel pentru oaspetii notabili, dispun de balcoane private cu vedere la lac, orasul vechi sau portul din Geneva.

Restaurantul Le Chat Botte al hotelului serveste vizitatorilor preparate moderne frantuzesti, fiind evaluat cu o stea de catre Ghidul Michelin 2015 si cu 18 puncte din 20 de catre Gault Millau 2012. In restaurantul Le Patara se gasesc specialitati traditionale thailandeze, iar in bucatarie exista o masa privata de 8 persoane, unde se poate servi un meniu pregatit personal de catre Dominique Gauthier, unul dintre cele mai valoroase talente culinare din Elvetia.

Oaspetii se pot relaxa in atriumul linistit, iar vara se pot destinde la terasa situate langa lac.

Zona comerciala si de afaceri, precum si Gara Cornavin se gasesc la doar 5 minute distanta de mers pe jos. Serviciul de transfer cu limuzina de la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Paquis este o alegere excelenta pentru calatorii pasionati de natura si plimbari in aer liber, aceasta fiind locatia lor preferata, conform review-urilor.

Aceasta proprietate este bine cotata pentru locatia sa excelenta in Geneva, precum si pentru cel mai bun raport calitate/pret, clientii acordandu-i un scor mai mare decat altor proprietati din vecinatate.

De asemenea, cuplurile apreciaza in mod deosebit aceasta locatie, evaluand-o cu nota 9,5 pentru un sejur de doua persoane.

Lasa un raspuns

11 − ten =