shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Van Cleef & Arpels – cele mai noi tendinte la SIHH 2018

In ultimii ani, industria orologera a fost martorul revitalizarii ceasurilor de epoca si a modelelor mai accesibile. Cu toate acestea, la Salonul International de la Haute Horlogerie Geneve (SIHH) din acest an, selectia impresionanta de oferte avansate din punct de vedere tehnologic sugereaza ca apetitul pentru inovatie – si preturile ridicate – nu au disparut complet.

Printre cele mai impresionante expozitii de ceasuri in cadrul targului SIHH 2018 s-a distins cea a brandului francez de lux Van Cleef & Arpels, care si-a prezentat cel mai recent model, Lady Arpels Planetarium. Ceasul, in valoare de 245.000 de dolari, iti asaza plantele sistemului solar la incheietura mainii, aratand pozitiile actuale ale Pamantului, Mercur si Venus in jurul Soarelui si pozitia Lunii in jurul Pamantului. Venus este reprezentat de un fir de smalt verde, iar Luna este realizata din aur alb cu diamante in stil serti neige. Timpul este afisat prin intermediul unei comete care se misca o data pe zi in jurul cadranului.

In adevaratul stil al casei Van Cleef & Arpels, aceasta creatie este punctul culminant al atentiei neobosite asupra detaliilor. Pentru a evoca infinitul universului, sapte discuri din aventurin sunt plasate in cercuri concentrice in interiorul cadranului, rotindu-se individual cu miscarea automata a ceasului.

De asemenea, casa Van Cleef & Arpels este in permanenta inspirata de incantarea si frumusetea naturii, iar anul 2018 nu este diferit in acest sens, deoarece, cu ocazia lansarii celei mai recente colectii, brandul francez aduce o oda florei si faunei, expunand excelenta Van Cleef & Arpels in ceea ce priveste savoir-faire-ul si inovatia.

Natura, una dintre temele preferate ale marcii, si-a insuflat ritmul, prospetimea si nesfarsitele metamorfozari in opt creatii florale. Fiecare este rafinata din punct de vedere al designului si impodobita cu diamante si pietre pretioase, dar cel mai important lucru este ca reprezinta creatii in intregime unice din punct de vedere al tehnicii si curatiei.

Lasa un raspuns

two × one =