shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Laduree a lansat o colectie de torturi si macarons inspirata de creatiile Verei Wang

Laduree a lansat o colectie unica de macarons si torturi de nunta inspirata de creatiile mirifice ale designerului de moda de origine americana Vera Wang.

Patiseria de lux frantuzeasca Laduree colaboreaza in mod regulat cu designeri de moda de top pentru a lansa macarons si alte deserturi in editie limitata, cateva dintre colectiile trecute fiind realizate impreuna cu nume sonore ale modei internationale precum Jimmy Choo, Christian Louboutin, Matthew Williamson, Emilio Pucci, Nina Ricci, John Galliano si Tsumori Chisato.

In acest an, fanii patiseriei frantuzesti se vor putea astepta la ceva cu totul deosebit. Inca o data, Laduree s-a alaturat unui designer de moda high-end, Vera Wang, pentru a realiza o colectie delicioasa de macarons si torturi de nunta in combinatii de alb si negru.

Inspirate de colectiile emblematice (iconicele rochii de mireasa) ale designerului american Vera Wang, noile deserturi prezinta o superba compozitie de torturi de nunta, compuse din mango si nuca de cocos pentru a aminti de tesaturile diafane ale unei rochii de mireasa, iar delicioasele macarons sunt realizate din crema Chantilly de cocos. Noua colectie denota eleganta, simplitate, acel “effortlessly chic” in ceea ce priveste aspectul si aroma creatiilor.

Colectia Vera Wang Pour Laduree este disponibila exclusiv in patiseriile din New York pentru o perioada limitata de timp. Celebrele macarons se comercializeaza intr-o cutie care contine sase bucati la pretul de 24 de dolari, in timp ce mini-torturile sunt disponibile la 20 de dolari.

Torturile de nunta Vera Wang Pour Laduree vor fi disponibile timp de un an, ceea ce le recomanda drept alegerea ideala pentru cei care se casatoresc in 2018.

Lasa un raspuns

twelve − 10 =