shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Pharrell Williams si Louis XIII, aliati in combaterea schimbarilor climatice

Solistul Pharrell Williams si brandul de coniac Louis XIII isi unesc fortele pentru a combate schimbarile climatice in cel mai cool si convingator mod prin intermediul single-ului “100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care”, care va fi lansat in 2117.

Problema incalzirii globale este clara si asa sunt si solutiile, insa ezitam atunci cand trebuie sa actionam in acest sens.

In noiembrie 2017, Louis XIII a facut anuntul referitor la “100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care”, noul single al solistului Pharrell Williams, care va fi lansat abia in anul 2117 (evident la 100 de ani de la data producerii). Este cel mai inventiv mod de a combate schimbarile climatice de pana acum. Louis XIII a colaborat cu Pharrell pentru acest proiect inovator datorita pasiunii pe care cei doi o impartasesc pentru mediul inconjurator si pentru a lansa noul single “100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care”, o compozitie muzicala unica compusa si dezvoltata de catre Williams, castigator al catorva statuete Grammy si nominalizat de doua ori la Oscar.

“100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care” exemplifica relatia delicata dintre natura si timp si, mult mai important, efectul pe care-l avem asupra mediului inconjurator.

“Admir faptul ca Louis XIII are o viziune mult avansata fata de vremurilor actuale. Acelasi lucru ar trebui facut si pentru planeta. Impartasim un interes comun si anume conservarea naturii pentru viitor. Fiecare sticla de Louis XIII reprezinta realizarile unor generatii de barbati si femei. Este vorba despre mostenire si transmitere.” – Pharrell Williams

“Suntem incredibil de mandri de acest proiect inovator. Natura si timpul fac parte din interesele noastre principale. Daca mediul inconjurator este instabil, chiar si cel mai iscusit maestru nu ar putea sa compuna amestecul exceptional al Louis XIII. Incalzirea globala este una dintre cele mai importante probleme ale secolului XXI. Prin “100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care” speram sa ii inspiram pe oamenii din intreaga lume sa ia masuri.”- Ludovic du Plessis, Global Executive Director la Louis XIII

In 2015, Louis XIII a colaborat cu actorul si renumitul vizionar John Malkovich pentru a crea “100 Years: The Movie You Will Never See” cu scopul de a explora relatia dintre trecut, prezent si viitor. “100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care” urmeaza aceeasi directie si va fi lansat abia in anul 2117 (in conditiile in care nu vom distruge planeta si pe noi insine impreuna cu ea).

Lasa un raspuns

four × one =