shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Cele mai apreciate branduri internationale de ceasuri si bijuterii, disponibile in Cellini Grand Boutique

Cellini a deschis magazinul cu cea mai variata selectie de ceasuri si bijuterii de lux din Romania, apartinand unor marci celebre, recunoscute la nivel international. Cellini Grand Boutique, un concept unic de prezentare, are ca scop redefinirea experientei de shopping, asigurata de expertiza unei echipe de profesionisti in domeniu.

Blancpain, Breitling, Breguet, Cartier, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, TAG Heuer, Vacheron Constantin, Zenith, Faberge si Maria Granacci sunt prezente sub cupola unui singur magazin. Cellini Grand Boutique reuneste cele mai actuale colectii de ceasuri si bijuterii, pentru a permite consumatorilor din Romania sa faca cele mai potrivite alegeri.

Situat la parter, la locul de intalnire dintre cele doua esplanade principale ale centrului comercial Baneasa Shopping City, magazinul este pozitionat vizibil si ofera o priveliste care invita si care promite sa ofere o experienta unica.

“Prin deschiderea acestui nou magazin, Cellini duce mai departe misiunea inceputa in 1999, aceea de a dezvolta piata de ceasuri si bijuterii din Romania in mod coerent si autentic, intr-o maniera care sa permita publicului sa aiba acces atat la produse de cea mai inalta calitate, cat si la experienta completa a unei achizitii.” – Dragos Nicolae, CEO Cellini Group

Cellini Group si-a propus ca misiune sa ofere consumatorului din Romania produse de calitate din cele mai noi colectii ale marcilor pe care le reprezinta, precum si lupta impotriva produselor falsificate. Calitatea, noutatea si autenticitatea trebuie sa fie criteriile de alegere ale clientului roman.

Cellini Grand Boutique vine sa completeze noile surprize pregatite pietei locale, alaturi de noua experienta de shopping oferita prin relansarea website-ului www.cellini.ro, precum si de programul Cellini Club Extravaganza. Astfel, consumatorii din toata tara au acces la intreaga gama de produse si extra privilegii oferite de catre Cellini.

Sursa: www.cellini.ro

Lasa un raspuns

3 × five =