shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Swiss Diamond, luxul devenit accesibil

Conceptul de magazin de bijuterii si ceasuri de lux “pre-owned” este dedicat atat vanatorilor de piese de colectie, cat si persoanelor de tip “trend victims”.
Swiss Diamond, o afacere de familie care a pornit acum zece ani, in urma pasiunii pentru diamante si ceasuri, are ca obiect de activitate achizitionarea de bijuterii (din aur si cu diamante) si ceasuri de lux si oferirea de servicii de amanet pentru obiecte de lux.
Boutique-ul deschis de antreprenoarea Silvia Ababe in centrul Bucurestiului, mai exact pe Blvd. Nicolae Balcescu 24, gazduieste o gama larga de marci de ceasuri si bijuterii de lux, printre care RolexTiffany & Co., Van Cleef & ArpelsCartier, Chopard, Breitling, Bvlgari, Hublot, Patek Philippe, Girard-Perregaux, Panerai, Ulysse Nardin, Breguet, Piaget si Tag Heuer.
Cu ce se deosebeste Swiss Diamond de alte companii? Prin atentia la nevoile fiecarui client, prin oferirea de servicii de consiliere in momentul achizitiei si indrumarea clientului pentru a alege obiectul potrivit nevoilor si lifestyle-ului sau. 
Bijuteriile si ceasurile sunt atent selectionate catre agentii evaluatori ai companiei pentru a garanta doar articole autentice si bine intretinute.
Acestea sunt atent verificate cu cele mai performante instrumente, fotografiate si descrise in cele mai mici detalii, urmand sa fie ulterior sigilate si pastrate asemenea unor produse de valoare.
Valorile care stau la baza Swiss Diamond se remarca prin tranzactii transparente, servicii de exceptie si preturi corecte oferite fiecarui client in parte.
Swiss Diamond, din pasiune pentru excelenta!
Contact:

Bd. Nicolae Balcescu nr. 24

office@swissdiamond.ro

www.swissdiamond.ro

Lasa un raspuns

4 × three =