shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

“The Gardens of Paradise”, cea mai recenta colectie de parfumuri semnata Chopard

Te-ai intrebat vreodata ce note olfactive detin Gradinile Paradisului? Colectia “The Gardens of Paradise” a brandului Chopard va va transpune acolo. Inspirate de gradinile mistice ale Orientului, fiecare dintre cele patru noi parfumuri capteaza o fateta diferita a gradinilor – de la notele spumoase de citrice la mirosurile florale senzuale.

Creata de parfumierul Alberto Morillas, un adevarat maestru al ingredientelor naturale, colectia de parfumuri este compusa din ingrediente naturale care respecta normele etice, in concordanta cu angajamentul Chopard fata de luxul sustenabil. Descoperiti in continuare cele patru parfumuri rafinate, insotite de descrierile lui Morillas:

Jasmin Moghol

“Acest parfum este despre contemplatie, inchid ochii si imi aminteste de gradinile regale din Jaipur intr-o noapte linistita. Soarele a apus, lasand florile nocturne sa lumineze noaptea cu mirosul lor cald, narcotic, intens si sublim.
Am folosit o exceptionala iasomie araba, chihlimbar chinezesc natural si trandafir din Damasc.”

Rose Seljuke

“Inspirat de gradinile suspendate din Babylon, acest parfum aminteste de o gradină primordiala a senzualitatii eterne… Luxurianta si generoasa, misterioasa si intoxicanta.
Am creat acest parfum drept un tribut adus celei mai paradisiace flori de pe Pamant.”

Miel d’Arabie

“Am vrut sa recreez aura linistita si reparatoare a oaszelor si traditia acestora in ceea ce priveste ospitalitatea. Mi-am imaginat mirosul calmant ale ambrei vegetale, atingerea nisipului cald in umbra puternica a palmierilor care se intind spre cer.
Am invelit totul in mierea cu miros bogat, pentru a crea un sentiment special de fericire si abundenta.”

Orange Mauresque

“Mi-am imaginat acest parfum drept un parfum intens pe care il simt in timpul unei plimbari pe o alee cu mii de flori de portocal sub soarele unei dimineti tarzii: cald, radiant, senzual.
Exista o prospetime subtila, plina de bucurie a citricei, imbogatita cu un miros de neroli si flori de portocal care se odihnesc pe note solide calde. Am invaluit aceasta luminozitate si prospetime in intensitatea si senzualitatea captivanta a notelor de ambra”.

Noua colectie “The Gardens of Paradise” va fi disponibila la nivel global incepand cu luna aprilie.

Lasa un raspuns

2 + 4 =