shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Top 5 atractii turistice din Los Angeles

Stilul de viata decadent din Los Angeles a dus dintotdeauna cu gandul la soare, surfing, celebritati si cinema. Los Angeles este al doilea oras ca marime din Statele Unite si unul dintre cele mai bogate orase din lume. Relieful, clima sub-tropicala, extrem de blanda, si oportunitatile de dezvoltare au atras peste 4 milioane de oameni din toate colturile lumii, care traiesc in prezent in Orasul Ingerilor, combinatia ideala dintre cultura, divertisment, viata de noapte, arta, peisaje, palmieri, cinema, apusuri de neuitat si multe altele. Este un oras pur si simplu fascinant!

In continuare, Luxury Adviser Group a realizat un top 5 al celor mai importante atractii turistice din Orasul Ingerilor.

1. Observatorul Griffith

Constructia a inceput in anul 1933 pe terenul donat de catre colonelul Griffith J. Griffith, iar observatorul a fost deschis publicului in mai 1935. Este alcatuit din sase sectiuni: Wilder Hall of the Eye, Ahmanson Hall of the Sky, W.M. Keck Foundation Central Rotonda, Cosmic Connection, Gunther Depths of Space Hall si Edge of Space Mezzanine. Intrarea este libera in cladire. Planetariul este deschis intre orele 11:00 si 22:00 si se percepe o taxa de intrare.

2. Hollywood

Nu este o noutate pentru nimeni faptul ca orasul atinge apogeul atunci cand vine vorba despre industria filmului.

Hollywood este unul dintre cele mai cunoscute cartiere din Los Angeles, fiind “casa” marilor productii cinematografice si a multor vedete cunoscute in intreaga lume. O zi petrecuta aici te va face sa te simti exact ca intr-un film. Insa daca vrei sa te simti cu adevarat special, iti recomandam sa vizitezi orasul in perioada decernarii premiilor Oscar, atunci cand atmosfera este cu adevarat magica.

3. Shopping pe Rodeo Drive

Rodeo Drive din Beverly Hills este visul oricarui pasionat de branduri de lux. Cu zeci de magazine de lux desfasurate de-a lungul bulevardului, printre care Jimmy Choo, Cartier, Prada, Van Cleef & Arpels si Louis Vuitton, puteti petrece o zi intreaga pe Rodeo Drive bucurandu-va de spectacolul oferit de oras.
Daca vi se face foame, puteti face o oprire la Georgie, noul restaurant care poarta semnatura Montage Beverly Hills si care ofera un meniu modern in stil american realizat de catre faimosul bucatar Geoffrey Zakarian.

4. Muzeul de Arta Contemporana

Muzeul de Arta Contemporana din Los Angeles este un complex muzeografic alcatuit din trei cladiri independente. Exponatele muzeului constau in principal din arta americana si europeana contemporana creata dupa anul 1940. In colectiile muzeului turistii pot admira, printre altele, 80 de lucrari de referinta ale expresionismului abstract si artei pop semnate de catre Jean Fautrier, Franz Kline, Roy Rauschenberg, Mark Rothko si Antoni Tapies.

In anul 2004, muzeul a primit cel mai mare numar de opere de arta donate de catre un colectionar privat, E. Blake Byrne, care a oferit muzeului 123 de picturi, sculpturi, desene, clipuri video si fotografii semnate de 78 de artisti.

5. Studiourile Universal

Studiourile ofera vizitatorilor sai pasionati de cinematografia hollywoodiana cea mai intensa experienta. Aici este permis accesul in spatele scenei prin faimosul Tour Studio, care ofera posibilitatea vizitatorilor sa exploreze locul in care sunt realizate filmele de la Hollywood. Astfel, Studiourile Universal permit celor care le viziteaza sa ia contact cu cel mai mare platou de filmare din istoria Hollywood-ului, construit cu ajutorul regizorului Steven Spielberg. De asemenea, vizitatorilor le sunt dezvaluite o multitudine de tehnici pentru realizarea unora dintre cele mai captivante efecte: CGI, stop-motion, motion capture, tehnologia 3D si multe altele.

***

Daca visati sa va petreceti vacanta in Los Angeles si sa beneficiati de servicii de cea mai buna calitate, precum si de o cazare de exceptie, acum va puteti indeplini acest vis.

Infiintata in urma cu sapte ani de catre o echipa de romani plecati din tara atrasi de mirajul visului american, compania Black Exclusive va ofera servicii complete de transport, punand la dispozitia clientilor posibilitatea inchirierii unei masini de lux, echipata cu sofer profesionist, excursii in care puteti vizita obiectivele turistice din Orasul Ingerilor, precum si cazare in cele mai faimoase destinatii hoteliere.

Luxury Adviser Group va sta la dispozitie pentru rezervari si orice alte informatii la adresa de mail office@luxury-adviser.ro

Pentru mai multe detalii despre Black Exclusive, vizitati www.blackexclusive.com

Lasa un raspuns

two × 4 =