shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

TAG Heuer, partener oficial Aston Martin

Pe 6 martie, in cadrul Geneva Motor Show din Elvetia, Jean-Claude Biver, CEO TAG Heuer, si Andy Palmer, CEO Aston Martin, au anuntat startul unui parteneriat cu multi cai putere si precizie elvetiana a timpului. Am putea afirma ca, la volanul unui Aston Martin, cu un TAG Heuer la incheietura mainii, ajungi intotdeauna la locul si ora stabilita.

In urma evenimentului, marca de ceasuri TAG Heuer a devenit Partener Oficial Aston Martin. Alianta include prezenta TAG Heuer in segmentul curselor de masini Aston Martin Racing – World Endurance Championship (WEC) in calitate de Cronometru Oficial. TAG Heuer va fi “Official Watch Partner”, in echipa WEC Aston Martin Vantage GTE, la spectaculoasa competitie sportiva Le Mans 24 Ore din 16-17 iunie 2018. Nu in ultimul rand, a fost dezvaluit supercar-ul Valkyrie – editie limitata – conceput prin colaborarea dintre Aston Martin si Reb Bull Racing Advanced Technologies.

Compania britanica de automobile Aston Martin, un simbol al luxului si elegantei in industrie, produce masini prestigioase, in fabrica Gaydon din UK, din anul 1913. Aston Martin, dincolo de valorile desavarsite pe care le promoveaza, reprezinta un mod de viata care incepe inca de la primul contact.

TAG Heuer si Aston Martin, cu valori si viziuni comune (lux, calitate, inovatie, istorie, performanta), vor genera impreuna momente inovatoare si de avangarda! #DontCrackUnderPressure

TAG Heuer este Cronometru Oficial la FIA Formula E Championship, Carrera Panamericana si Pikes Peak in Statele Unite ale Americii. De asemenea, este Partener Oficial in cadrul Automobile Club de Monaco (ACM), respectiv Monaco Grand Prix, precum si la Indianapolis/Indy 500, Grand Turismo Sports sau Endurance World Championship. #TAGHeuerIsMotorRacing

Sursa: cellini.ro

Lasa un raspuns

9 + ten =