shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

“Neapolis: New City”, noua colectie CHANEL BEAUTY SS18

Pentru sezonul de primavara-vara 2018, Lucia Pica, CHANEL Global Creative Make-up and Color Designer, aduce un omagiu orasului ei natal, Napoli, si multiplelor sale fatete.

Napoli: sacru si senzual, antic si modern, nemuritor si spectaculos, istoric si animat.

Lucia Pica, s-a inspirat din atractiile si energia orasului – aceasta colectie reprezinta make-up-ul unei “femme fatale moderne”. O interpretare noua a culorilor unui oras antic.

“Neapolis: New City” te va duce cu gandul la un loc plin de istorie si mister, cu aer mediteranean si peisaje vulcanice, cu nuante intense si vibrante, precum verde, rosu, galben, auriu sau negru.

“Cand inchid ochii si ma gandesc la Napoli, acestea sunt culorile pe care le vad…” – Lucia Pica, CHANEL Global Creative Make-up and Color Designer

Paleta in editie limitata LES 9 OMBRES AFFRESCO contine toate culorile care i-au atras atentia Luciei Pica atunci cand a vizitat Napoli pentru a se inspira: doua tonuri de verde, unul intens, altul cu tenta gri, un bej-persica luminos si un maro deschis, un auriu alaturi de un maroniu roscat, o nuanta de albastru, un gri vulcanic si un roz pudrat. Iar texturile sunt surprinzatoare, trei farduri sunt mate, alte trei au o formula irizata, iar celelalte trei sunt intens sidefate. Toate pot fi combinate pentru a realiza numeroase machiaje, potrivite in orice moment.

Colectia mai contine un fard OMBRE PREMIERE Creme, nuanta Verderame, ce poate fi utilizat ca atare sau impreuna cu fardurile din paleta LES 9 OMBRES. Machiajul poate fi completat de MASCARA DIMENSIONS, nuanta Nero Metallo, iar creioanele pentru ochi STYLO YEUX WATERPROOF sunt disponibile in doua variante: Nero Vulcanico si Mare-Chiaro.

Noutatea absoluta este POUDRE A LEVRES, un produs inspirat din tehnica picturii de fresce. Fiecare paleta contine un balsam hidratant si un pigment pudrat.

De asemenea, colectia contine si rujuri ROUGE ALLURE (nuantele Vibrante si Incantevole), ROUGE ALLURE VELVET in doua tonuri (L’Aristocratica si L’Indomabile), precum si patru ROUGE COCO GLOSS (Parthenope, Sibylla, Poppea si Aphrodite).

Gama este completata de ROUGE ALLURE INK, disponibil in nuantele Entusiasta si Eterea.

Lacurile de unghii propuse de Lucia pentru sezonul cald includ pasteluri, precum Nuvola Rosa si Verde Pastello, dar si culori intense, asa cum sunt Arancio Vibrante si Giallo Napoli, inspirat de unul dintre cei mai vechi pigmenti sintetici.

Lasa un raspuns

3 × one =