shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Noul SUV Jaguar E-PACE, un mix premium intre suplete si inovatie centrata pe siguranta

Pentru cei care apreciaza design-ul marcii, E-PACE este un SUV compact dinamic si agil, cu profilul unui coupe, ce se poate distinge prin capota sculptata a motorului si pasajele spate atletice. Jaguar E-PACE dispune de o gama diversificata de motoare Ingenium, care asigura atat putere si placerea de a conduce, cat si consum redus de combustibil. Motoarele Ingenium cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie stop/start si incarcare inteligenta prin regenerare – care recupereaza energia cinetica generata la franare, pentru a incarca bateria – in vederea reducerii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.

Noul Jaguar E-PACE a primit calificativul de 5 stele la testele Euro NCAP, ceea ce confirma ca modelul atat de asteptat se numara printre cele mai sigure de pe piata. Pentru a fi performant in diferite conditii de utilizare, sistemul de tractiune integrala (AWD) controleaza in mod inteligent distributia cuplului intre puntile fata si spate. Cuplul motor este echilibrat intre cele 2 punti, pentru a permite utilizarea integrala a tractiunii disponibile la toate cele 4 roti. Transmisia automata cu 9 trepte permite o schimbare foarte lina si rapida si cupleaza intotdeauna treapta de viteza corespunzatoare, pentru a asigura reducerea consumului de combustibil si imbunatatirea acceleratiilor. Pentru reducerea suplimentara a consumului de combustibil se poate opta pentru transmisia manuala cu 6 trepte.

Modelul E-PACE a obtinut calificativul de 5 stele la testele Euro NCAP, punctaj maxim in ceea ce priveste protectia copiilor, la impactul cu bariera laterala, precum si la testele de impact frontal si lateral decalat.

Noul SUV este echipat cu o gama completa de sisteme de siguranta, cum ar fi: franarea de urgenta cu detectare a pietonilor (Emergency Braking with Pedestrian Detection). O inovatie care permite identificarea riscului de coliziune cu vehiculele sau cu pietonii din fata, actionand automat franele; faruri Matrix-laser cu LED care utilizeaza asistenta inteligenta pentru faza lunga (IHBA) si farurile adaptive (AFL) pentru impartirea fazei lungi in benzi verticale, ocolind vehiculele care vin din sens opus si umbrind zona din fata acestora, pentru a preveni orbirea; asistenta la pastrarea benzii de rulare care detecteaza parasirea neintentionata a benzii de rulare si contrabracheaza volanul, in vederea mentinerii pozitiei pe banda; monitorizare stare sofer pentru a detecta si avertiza asupra oboselii soferului, prin monitorizarea modului de actionare a directiei, franelor si acceleratiei; control adaptiv viteza de croaziera, cu asistenta la deplasarea in coloana astfel incat daca vehiculul din fata incetineste, reduce automat viteza, iar daca drumul se elibereaza din nou, accelereaza pana la viteza presetata; airbag pentru pietoni care activeaza un airbag exterior in cazul unei coliziuni, pentru a proteja pietonii si ciclistii de impactul cu capota si cu parbrizul; monitorizare trafic din spate, care avertizeaza soferul cu privire la vehiculele, pietonii sau alte pericole care se apropie din partile laterale ale vehiculului, cu ajutorul unor semnale sonore si vizuale; asistenta pentru unghiul mort, care avertizeaza soferul cu privire la vehiculele aflate in aceste zone ascunse sau care se apropie rapid, prin lumina intermitenta a unei lampi de avertizare si controleaza traiectoria vehiculului, daca acesta incepe sa schimbe banda de rulare.

Sursa: Tiriac Auto

Lasa un raspuns

three × three =