shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Cheia succesului unui eveniment – produsele rafinate de la brutăriile PAUL

Franța este binecunoscută în lume, printre altele, datorită vieții culturale complexe a locuitorilor, dar și a eleganței si rafinamentului din magazine, cafenele sau boutique-uri chic. Pasiunea pentru cultură, împreună cu atenția la detalii, sunt, cu siguranță, printre punctele forte ale francezilor, reflectate în arhitectură, modă, petreceri și, desigur, gastronomie.

L’amour pour l’art în specialitățile gastronomice

Omlette au fromage, Croissants, Eclairs, Macarons, Millefeuille și lista poate continua – acestea sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute specialități franțuzești. În haute cuisine, denumirea dată bucătăriilor din restaurantele și hotelurile de lux din Franța, Chefii reușesc să îmbine stilurile culinare și gusturile și să pună în valoare fiecare preparat, transformându-l într-o operă de artă. Atunci când vorbim despre prepararea micului dejun, prânzului, cinei, desertului sau a unei simple gustări, francezii oferă o lecție de gust. Evenimentele organizate de ei sunt, întotdeauna, completate de un meniu delicios, format din preparate unice prin aspect. Gustările nu lipsesc niciodată, iar candy bar-ul este printre momentele preferate ale invitaților.

Aspectul delicios și elegant al produselor de la PAUL

Inspirat de evenimentele din societatea franceză, lanțul de brutării PAUL a creat serviciile de Catering și Candy Bar, astfel încât să surprindă invitații de la orice tip de eveniment cu delicii pline de savoare. Astfel, preparatele de la PAUL se aliniază rafinamentului atât de caracteristic francezilor. Una dintre particularitățile notabile ale bucătăriilor lor este, fără îndoială, foitajul, un aluat franțuzesc ușor și delicios, perfect pentru gustări sărate sau dulci. Acesta este regăsit și în colecțiile de specialități, Collection Salée și Collection Sucrée, disponibile în serviciile de Catering la PAUL. Desigur, nu putem să nu enumerăm deliciile precum Mini Tartines, Mini Eclairs salès, Mini Sandwiches cu jambon sau somon, Mini Quiches și Mini Eclairs, Mini Millefeuile, Mini Choux a la Crème, care aduc un plus de savoare evenimentelor. În colecția de dulciuri din Candy Bar-ul de la PAUL sunt incluse Mini Macarons, Coeur Pavlova, Mini Croissants sucrés și lista continuă cu cele mai spectaculoase delicatese.

Evenimente reușite cu servicii deosebite de la PAUL

Lanțul franțuzesc PAUL pune mult accent pe ceea ce înseamnă evenimentele și acordă o atenție foarte mare detaliilor. De la produsele savuroase până la aspectele legate de decor, totul este gândit să ofere un plus de rafinament și eleganță, indiferent că vorbim despre o aniversare sau un eveniment corporate. Poți comanda produsele prin serviciul de Candy Bar sau Catering fie la numărul de telefon *PAUL (*7285), fie la adresele de e-mail dedicate – candybar@paul.ro și catering@paul.ro sau folosind TAB-ul special creat pentru Candy Bar și Catering de pe pagina de Facebook – Paul România. După plasarea comenzii, vei fi contactat de către un reprezentant PAUL pentru confirmare, dar și pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrării. Serviciile de Catering sunt disponibile în București și Cluj, iar cele de Candy Bar sunt disponibile în București și Constanța.

Lasa un raspuns

8 + nineteen =