shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Chocolate Boutique – Gustul rafinat al ciocolatei autentice

Chocolate Boutique este un concept nou de ciocolaterie care își propune să introducă pe piața românească, o piață în plină expansiune și în căutarea produselor de o calitate superioară, Caffarel – un brand premium de ciocolată, încă din 1826.

Caffarel este o companie producătoare de ciocolată, cu sediul în Luserna San Giovanni, Italia, care la momentul actual reprezintă brandul premium al companiei Lindt. Compania a fost înființată la Torino în secolul al XIX-lea, mai precis în 1826 de către Pierre Paul Caffarel (1801-1871).

În 1826, Caffarel a achiziționat o mașină industrială revoluționară, inventată de Bozelli din Genova, cu ajutorul careia reușea să producă mai mult de 300 de kilograme pe zi (un record la vremea aceea). Datorită acestei mașini, pana in anul 1851, Caffarel a fost singurul producator de ciocolata care a folosit mecanizarea, acest lucru aducandu-i statutul de pionier in domeniu.

Un alt moment din istoria ciocolatei pentru care Caffarel își are un loc de seama este introducerea rețetei Gianduia. În 1852, Pierre Paul Caffarel a introdus un nou tip de ciocolată, obținut prin amestecarea de cacao, zahăr și alune Gentile delle Langhe (renumite pentru gustul lor), pe care a început să o vândă în 1865. Produsele de tip Gianduia fac și astăzi parte din oferta Caffarel, regăsindu-se sub numele Gianduia 1865, la producerea acestora folosindu-se aceeași rețeta, încă de la dată lansării.

Chocolate Boutique vă așteaptă cu drag cererile dumneavoastră și se angajează să  răspundă și să vă livreze în cel mai scurt timp produse de ciocolaterie la cele mai înalte standarde!

Puteți accesa pagina de Facebook www.facebook.com/ChocolateBoutiqueBucharest/ pentru mai multe detalii sau pentru a comanda produse.

Lasa un raspuns

two × two =