shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

DSQUARED2 va deschide primul boutique monobrand din România

DSQUARED2 anunță deschiderea primului său boutique monobrand din România, în cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, situată la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Capitală. Înființată de frații Dean și Dan Caten, în 1984, filosofia DSQUARED2 este un mix de personalitate canadiană și croitorie italiană rafinată.

Cu o suprafață totală de aproape 100 de metri pătrați, monobrandul DSQUARED2 va fi poziționat în zona centrală a galeriei și va dispune de colecții atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Deschiderea este așteptată în următoarea perioadă, cel mai probabil la începutul lunii iulie 2018, astfel încât primele colecții disponibile vor fi cele de toamnă-iarnă 2018-2019.

Designul spațiului este unul original DSQUARED2 și este realizat împreună cu echipa italiană de arhitecți de la MRZ ARCHITETTI, fiind în aceeași linie cu cel mai recent concept internațional DSQUARED2. Toate elementele de mobilier vor fi realizate exclusiv în Italia, printre materialele folosite predominând lemnul masiv, piatra și alama.

Lasa un raspuns

20 + 13 =