shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Patrick Starrr lansează în curând o nouă colecție cu MAC

Vlogger, makeup guru și, mai nou, Creative Director, celebrul Patrick Starrr se află deja pe drumul succesului, lansând încă o colaborare cu brandul de cosmetice MAC. Datorită popularității de care se bucură acesta pe Youtube, MAC l-a ales în 2017 pentru a dezvolta și a promova colecția de Crăciun. MAC x Patrick Starrr Setting Powder în Patrick’s Powder s-a vândut imediat, fiind una dintre cele mai reușite colaborări dintre un brand și un vlogger.

Însă lucrurile nu se termină aici! Cea de-a doua colaborare dintre MAC și Patrick Starrr va fi lansată oficial în magazine începând cu luna aprilie a acestui an. Noua colecție intitulată FLORAL REALNESS conține farduri de pleoape, rujuri, dar și pudre compacte. Patrick a postat pe contul său de Instagram un mic preview foarte sugestiv, în care se observă câteva dintre produsele vedetă ale acestei colecții.

Primăvara tocmai a devenit mai intensă odată cu anunțul lansării acestor produse în tonuri de mov, violet, prună și câteva accente magenta. Bold, dar feminină în același timp, colecția de primăvară gravitează în jurul nuanțelor intense, îndrăznețe, care te scot din anonimat. Nimic nou pentru fanii vloggerului, care sunt obișnuiți cu imaginea acestuia.

Lansarea oficială va avea loc în USA pe data de 16 Aprilie pe www.maccosmetics.com și pe 19 Aprilie online pe Nordstorm, Neiman Marcus si Macy’s.

Sursa: www.alistmagazine.ro

Lasa un raspuns

4 + seven =