shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

BOUTIQUE WATCHES – Despre piața ceasurilor de lux deținute anterior

Cum ar fi să avem posibilitatea de a intra în posesia unui ceas la care visăm la jumătate de preț sau poate chiar mai mult? Conceptul “pre-owned” (în traducere “bunuri deținute anterior”) a început să ia amploare și pe piața românească, venind în întâmpinarea celor care își doresc să trăiască experiența achiziționării unui ceas de lux la un preț convenabil, întrucât unele mărci de top nu oferă reduceri și nu vin cu oferte speciale.

Piața de ceasuri de lux a înregistrat o evoluție slabă în ultimii ani. Anul trecut, exporturile de ceasuri elvețiene au scăzut cu aproximativ 2 miliarde de franci elvețieni, echivalentul a 2,05 miliarde de dolari. Acest lucru se datorează în mare măsură consumatorilor care au cumpărat ceasuri în cantități mult mai reduse și guvernelor care intenționează să majoreze tarifele de import la ceasurile de lux la 60% cu scopul de a promova consumul intern, astfel că scăderea vânzărilor a afectat fără îndoială industria.

Cu toate acestea, în timp ce piața de ceasuri de lux întâmpină dificultăți, o nouă tendință a apărut ca urmare a acestui fenomen – magazinele care comercializează ceasuri de lux pre-owned.

Noua apreciere pentru ceasurile de lux pre-owned poate fi în mare parte atribuită garanției de răscumpărare oferită de către dealeri și noutății de a deține piese rare sau vintage. În mod surprinzător, consumatorii cu vârste sub 35 de ani reprezintă forța principală din spatele acestei tendințe, datorită preferinței lor crescânde pentru produsele de lux, rare sau vintage, la prețuri mai mici.

Istoria mărcii, raritatea, complexitatea și proveniența sunt aspecte importante în procesul de achiziționare a unui ceas pre-owned, însă trebuie să se țină cont și de autenticitate, de impactul pe care ceasul respectiv l-a avut în momentul lansării, precum și de metalele prețioase folosite la realizarea sa.

Boutique Watches este un concept ce are ca obiect de activitate comercializarea ceasurilor de lux deținute anterior prin procedee de vânzare și cumpărare. Cu o istorie de tranzacționare lungă și profesioniști cu experiență, Boutique Watches are o serie de cunostințe pe o gamă largă de branduri de ceasuri de lux printre care se numără: Rolex, Cartier, IWC Schaffhausen, Richard Mille, Audemars Piguet, Bretiling, Patek Philippe, Omega și altele. Mai mult decât atât, magazinul vine în întâmpinarea clienților cu servicii de amanet ce desfașoară activități de creditare cu titlu profesional, în condiții de maximă siguranță.

Astfel, odată cu vânzarea unui ceas de lux, satisfacția este dublă: atât vânzătorul, cât și cumpărătorul încheie o afacere profitabilă! Echipa Boutique Watches, cu o vastă experiență în domeniu, examinează, evaluează și selectează cu mare atenție ceasurile care urmează să fie disponibile în showroom din punct de vedere al calității, al gradului de uzură și al brandului. Astfel, magazinul își ia angajamentul de a oferi clienților săi obiecte 100% autentice și într-o stare foarte bună, asigurând un excelent “customer service”.

Contact Boutique Watches:

www.boutiquewatches.ro

Calea Dorobanţilor nr. 157, Bucureşti

0748 776 655

Lasa un raspuns

2 × one =