shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Kim Kardashian își lansează noul parfum printr-o campanie controversată

Kim Kardashian se pregătește de lansarea unui nou parfum care va avea forma corpului ei în miniatură. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare: “Am luat mulajul corpului meu și îl vom transforma într-o sticlă de parfum”. KKW Body se va lansa pe 30 aprilie: “KKW Body este atât de uimitor. Este o sculptură, în esență, a corpului meu. E foarte tare! Esența e atât de bună, sunt foarte mândră de el!”, a declarat vedeta.

Kim a mai dezvăluit faptul că noul parfum nu este unisex, dar că are în plan să lanseze și un produs de acest gen în viitorul apropiat.

Fanii sunt nerăbdători să vadă designul sticlei de parfum și sunt curioși să vadă cât de diferită va fi aceasta față de cele semnate de Jean Paul Gaultier, cel care a lansat în 1993 prima sticlă de parfum sub forma unui corp de femeie.

Veniturile vedetei din vânzarea parfumurilor sunt incredibile. În 2016 a avut încasări de peste 51 de milioane de dolari, iar în 2017, în prima zi după ce și-a lansat colecția de parfumuri Crystal Gardenia, și-a rotunjit conturile cu 10 milioane de dolari.

Lasa un raspuns

five × 2 =