shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Noua colecție La Perla e despre fluiditate și despre fitting impecabil

Fluiditatea ghidează fiecare piesă din colecția pentru primăvară-vară La Perla, acordându-se o atenție deosebită siluetei. Printul joacă un rol important, iar arhivele fondatoarei La Perla – Ada Masotti – au fost punctul de plecare pentru ideile proaspete care definesc această colecție.

Atunci când vine vorba de ready-to-wear, La Perla știe exact ce-și doresc femeile. Rochiile, jachetele respectă fidel ideea de libertate și sunt croite să se așeze perfect pe orice tip de trup. Iar rochiile de seară sunt cât se poate de sofisticate și fluide.

Colecția de lenjerie intimă La Perla se bucură de toate caracteristicile de manoperă ale Casei – dantela inteligent poziționată este folosită pentru a accentua senzualitatea pieselor, iar croiurile sunt atât seducătoare, cât și flatante.

Costumele de baie sunt create cu grijă pentru a-ți oferi nu doar libertate de mișcare, ci și un look cool pe plajă. Materialele inovatoare și atenția pentru fitting fac din colecția de costume de baie una perfectă pentru această vară.

Atât colecția de ready-to-wear, de lenjerie intimă, cât și cea de costume de baie pe care La Perla le propune pentru acest sezon îmbrățișează conceptul de fluiditate, de mișcare. “Lucrurile care nu se mișcă, nu evoluează”, explică Julia Haart, directorul de creație La Perla. “Schimbarea este singura cale de urmat”, conchide ea.

În România, poți achiziționa costume de baie, ready-to-wear și lenjerie La Perla din magazinul deschis la începutul anului pe Calea Victoriei 63-81, în incinta hotelului Radisson din București.

Sursa: www.alistmagazine.ro

Lasa un raspuns

11 + twenty =