shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Hotelul Bvlgari din Milano – clasa si eleganta sofisticata

Hotelul Bvlgari este un resort cosmopolit ce se incadreaza in sectorul hotelier de lux cu reguli stricte. Nu este doar un concept elegant, cu mobila pe masura si care emana o atmosfera de lux la fiecare pas. Este un loc in care conducerea se gandeste la impresiile turistilor si la aprecierea calitatii confortului oferit. Este cel mai bun exemplu al elegantei si care poarta cu mandrie numele unui brand cunoscut la nivel international: BVLGARI.

Hotelul Bvlgari de 5 stele din Milano poate fi descris numai prin eleganta, design rafinat si un puternic patrimoniu al stilului de viata italienesc sofisticat. Este un loc creat pentru cei care apreciaza mostenirea lasata de celebrul bijutier italian si reusesc sa o duc la un alt nivel, unul superior oamenilor cu un trai modest. Designerii Antonio Citterio si Patricia Viel, impreuna cu partenerii lor, au reusit sa creeze o lume o lume sofisticata care emana caldura.

Toate incaperile sunt decorate in partea superiora cu metale pretioase si marmura neagra pentru a spori eleganta.

Situat pe o strada privata cu cladiri elegante ce dateaza din anul 1930, Bulgari Hotel iese in evidenta cu o fatada originala din secolul 18 si are un exterior alb. In momentul in care patrudenti in interriorul lui intrati intr-o alta lume. O lume plina de liniste si relaxare si puteti patrunde apoi in curtile interioare care sunt incantatoare si pline de spatii verzi extraordinar de bine intretinute.

Barul si zona lounge sunt inima hotelului care iti ofera oportunitatea de a dezvolta partea de socializare si legarea de noi prietenii. Toate camerele standard sunt spatioase, proiectate cu nuante si materiale neutre, cu bai de marmura stralucitoare si paturi deosebit de confortabile. Suitele sunt la fel de pretioase si neasemuit de frumoase. Interpretarea lor moderna transmit mai departe povestea unei excelente fara compromisuri reusind sa satisfaca dorintele fiecarui vizitator.

Un alt loc unde veti putea petrece cu siguranta foarte mult timp este sala de sport care este somptuoasa si detine un spa foarte elegant. Este un adevarat refugiu pentru corpul si spiritul vostru, scaldat intr-o stare de bine cu iz contemporan. Va recomandam sa faceti o vizita in zona bailor cu aburi. Acestea au pereti din sticla si banci din piatra Afyon, evocand imaginea unui set de smaralde misterioase reusind sa creeze cea mai frumoasa si unica bijuterie.

Dar mai bine sa nu mai povestim si sa va lasam in compania imaginilor din acest hotel care va vor taia rasuflarea:

Sursa: www.freshhome.ro

Lasa un raspuns

7 + nine =