shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Omega Tresor, inspiratie din frumusetea feminina

Intr-o lume in care frumusetea prezentelor feminine ne invaluie la tot pasul, marca elvetiana de ceasuri Omega a ales sa dedice acestei realitati o colectie de ceasuri pe masura, cu o atingere moderna, care sa emane inspiratia creatiei, dar si stralucirea si atractivitatea fiecarui caracter feminin in parte. Colectia Omega Tresor este o interpretare unica a elementelor traditionale cu cele contemporane, fiind special conceputa pentru femeile moderne care apreciaza esenta frumusetii.

Prima mentiune a numelui Tresor de catre Omega a fost in anul 1949, si facea referire la “comoara din interiorul ceasului De Ville”, echipat cu legendarul Calibru 30 mm. Mecanismul era un etalon al acelor vremuri pentru precizia masurarii timpului. Construit simplu si fara complicatii, mecanismul era “ascuns” sub o carcasa subtire si atractiva.

In anul 2014, Omega reactiveaza colectia De Ville Tresor, cu un mecanism complet nou, Co-Axial Quartz de inalta precizie (Calibru 4061) si fiabilitate “Long Life”, dar si o carcasa reinventata, absolut spectaculoasa.

Fiecare model din colectie este invaluit de splendoarea diamantelor din zona bezelului; de asemenea, coroana eleganta a ceasului este impodobita cu un diamant si o gravura stil “floare” special creata prin tehnica “HyCeram”, pentru un plus de stralucire. Se remarca cifrele romane de dimensiuni mari, care denota vizibilitate si rafinament in afisare. Pe spatele carcasei – tip oglinda – se afla un design special conceput de Omega – “Her Time”, o reflectie asupra spiritului feminitatii si naturaletii.

Personalitatea aleasa pentru reprezentarea acestei spectaculoase colectii de ceasuri Omega Tresor este modelul Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crawford.

Noua colectie Omega Tresor, cu 9 modele disponibile, este dedicata prezentelor feminine care isi doresc un ceas invaluit de frumusete si finete, cu un profil ultra-subtire, de doar 9.75 mm pentru modelele cu diametrul carcasei de 39 mm si 8.85 mm pentru modelele de 36 mm. Posesoarea poate opta pentru o carcasa din otel, cu o varietate spectaculoasa a culorilor carcasei, sau aur 18K Sedna; tot in functie de preferinte, cureaua ceasului poate fi din piele sau material textil.

Sursa: Cellini

Lasa un raspuns

10 + 2 =