shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Estimările Lamborghini pentru Europa de Est odată cu lansarea SUV-ului Urus

Lamborghini, constructorul de automobile super­sport, parte a Grupului Volkswagen, estimează că îşi va tri­pla vânzările de maşini în Europa de Est, inclusiv în România, odată cu lansarea SUV-ului Urus, scrie Ziarul Financiar.

“Anul trecut am vândut în total 3.800 de maşini, iar în medie Urus va înregistra anual vânzări de 3.500 – 4.000 de unităţi. În Europa de Est însă, lucrurile vor sta altfel. În Rusia vom ajunge să vindem chiar trei sau patru Urus pen­tru fiecare maşină supersport, în România cel puţin două la una sport, în Polonia sau Cehia una la 1,5 sau două. Per total, chiar şi două Urus pentru fiecare maşină supersport este o performanţă. În Rusia deja am depăşit Ferrari, iar în Cehia şi Polonia, care sunt pieţe mari pentru Ferrari, odată cu Urus vom ajunge la nivel cu Ferrari”, a subliniat Konstantin Sychev, directorul pe Europa de Est şi CSI pentru Lamborghini.

În România, Lamborghini este importat de Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Holding, de aseme­nea parte a VW Group.

“Interesul a fost foarte mare pentru Urus, iar până acum am înregistrat multe comenzi, în special din partea ce­lor care deja deţin un Lamborghini şi celor care au aş­teptat maşina încă de la prima prezentare a sa din 2012. Sunt inclusiv clienţi care au achitat încă din 2013 avansul”, a spus Konstantin Sychev. Până în prezent 20 de comenzi au fost înregistrate în România.

Sursa: www.promotor.ro

Lasa un raspuns

ten − three =