shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Aviance, propriul tau consultant de travel

Povestea companiei Aviance a inceput in 2013, cu o echipa de entuziasti din industrie care, impreuna, detin o experienta in domeniul aviatiei si al turismului de mai mult de cinci decenii, motivati de un vesnic spirit antreprenorial si de o continua preocupare pentru excelenta.

Drept o consecinta fireasca, activitatea companiei este influentata de convingerea ca experientele personalizate de travel depasesc serviciile standard si tehnologia comuna, fiind desfasurata in jurul clientului si a experientei high-end de travel pe care acesta o cauta.

Aviance este specializata in “tailor made travel”, acoperind o gama larga de servicii destinate atat companiilor, corporatiilor, cat si pasionatilor de travel, oferind solutii personalizate, in functie cerinte si buget.

Filozofia care sta la baza activitatii Aviance – “servicii personalizate pe masura fiecaruia” – porneste de la ideea ca fiecare persoana este diferita si are asteptari diferite. Acesta este motivul pentru care echipa Aviance a ales sa asculte ceea ce isi doresc clientii si sa le ofere ceva unic care sa le depaseasca asteptarile personale, dar nu si bugetul.

Serviciile Aviance:

Turism corporativ/de afaceri (esential pentru stabilirea de noi relatii si pentru consolidarea afacerilor, turismul corporativ comporta aspecte din ce in ce mai variate si mai complexe);

Turism individual (este specializata in oferte personalizate – “custom made” – adaptate structurii de familie, bugetului si destinatiei alese);

Organizare evenimente, conferinte, conventii (acopera toata gama de servicii si activitati aferente organizarilor de evenimente, avand capacitatea de a urmari si coordona evenimentele si toate partile implicate, pe toata durata evenimentului);

Zboruri private (cea mai buna solutie dacă aveti nevoie de o flexibilitate completa pentru a zbura cand, unde si cum doriti);

Servicii transport medical asistat (conceput pentru a va elibera complet de stresul cordonarii unui transport medical; daca va aflati in situatia de a transfera pe cineva drag, aflat intr-o situatie medicala exceptionala, oriunde in lume, Aviance va poate ajuta);

Alte servicii personalizate.

Datorita contractelor negociate cu companiile aeriene si operatorii de turism, nationali si internationali, cu hoteluri si alte structuri, garanteaza indeplinirea obiectivelor mentionate anterior, oferind certitudinea ca veti beneficia de servicii și facilitati la cel mai inalt standard.

Astazi, turismul high-end inseamna servicii personalizate, atentie la detalii si nevoi de travel. Asadar, calatorul de astazi investeste bani in experiente personalizate, in acel “je ne sais quoi” care transforma o simpla calatorie intr-o aventura unica.

Un studiu recent bazat pe viziunea, mediul de provenienta, preferintele si timpul dedicat calatoriilor, evidentiaza preferintele calatorului de lux:

– Hoteluri de 5 stele si experiente autentice;

– Complexe hoteliere si plaje departe de civilizatie;

– Conace rurale;

– Hoteluri eco-friendly;

– Croaziere pe cele mai noi si uimitoare vase;

– Insule private.

Trasatura comuna a tuturor acestor experiente este, fara exceptie, SERVICIUL PERSONALIZAT care transforma in realitate ideea de “home away from home”.

In ceea ce priveste trendurile in luxury travel, acestea variaza de la aventuri in zone salbatice si experiente locale personalizate, explorarea unor noi destinatii, croaziere pana la wellness & spa.

Africa de Sud isi pastreaza pozitia de lider in ceea ce priveste calatoriile de aventura, insulele Galapagos, Noua Zeelanda, Costa Rica, Peru si Islanda sunt urmatoarele pe lista, Japonia redevine un hot-spot pentru cei care sunt in cautarea unei combinatii de nou-vechi, in timp ce Oceanul Indian, Caraibe, Emiratele Arabe, Italia si Franta raman in topul preferintelor LUXURY.

Echipa Aviance pune suflet in fiecare proiect si isi asculta cu atentie clientii pentru a le transforma nevoile de travel in realitate.

Contact:

Intrarea Stirbei Voda nr. 4, sector 1, Bucuresti

+40 371 183 322

office@aviance.ro

www.aviance.ro

Lasa un raspuns

1 + 6 =