shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Cele mai dorite jacuzzi-uri in 2018

Atunci când sunteți pregătiți să faceți o investiție semnificativă, doriți să gășiți cel mai bun jacuzzi disponibil pentru dvs. Datorită calității jacuzzi-urilor Sundance Spas, acestea au fost evaluate în mod constant ca fiind dintre cele mai fiabile, iar oamenii le cumpără în mod repetat. Iată care sunt, conform preferințelor clienților Hydroline, cele mai dorite jacuzzi-uri Sundance Spas în acest an:

Cel mai dorit jacuzzi din seria 980: modelul Claremont

Cu un spațiu de până la 6 adulți, revoluționarul spa Claremont se bazează pe elementele pe care oamenii le iubesc la modelele preferate Sundance Spas, actualizate cu detalii moderne, bine gândite.

Cel mai dorit jacuzzi din seria 880: modelul Marin

Petrecerea poate să înceapă oricând în acest jacuzzi. Spațiul interior este suficient pentru 5 adulți,  iar ca design se potrivește aproape oriunde!

Ușor de întreținut, prietenos și cald, jacuzzi-ul Marin creează cu adevărat ambianța necesară pentru a „sparge gheața”.

Cel mai dorit jacuzzi din seria 780: modelul Hamilton

Acest jacuzzi de exterior este proiectat să asigure suficient spațiu familiei și prietenilor fără prejudicii aduse intimității. Locurile în jacuzzi sunt aranjate două câte două, fiecare fiind prevăzute cu jeturi de apă pentru zona cervicală SMT2 Micro Adjustable.

Pe timp de noapte, Hamilton strălucește datorită sistemului de iluminare SunRay LED lighting.

Cel mai dorit jacuzzi din seria 680: modelul Peyton

Relaxare într-o cadă mare! Nava amiral a seriei 680. Acest spa are spațiu interior pentru 6 adulți, este echipat cu 35 de jeturi terapeutice de apă, are scaune ergonomice și o elegantă cascadă.

Alegeți-vă preferatul consultând oferta de jacuzzi-uri.

Viața este mai bună cu un jacuzzi Sundance Spas!

Contact:

www.hydroline.ro

www.sundance-spas.ro

sales.buc@hydroline.ro

Lasa un raspuns

13 − 3 =