shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

COS lansează Pitti Uomo 94, colecție capsulă pentru bărbați

Soma explorează într-adevăr ce înseamnă itemuri essential pentru bărbați în viziunea COS și fiecare detaliu a fost proiectat cu mișcarea purtătorului în gând. Suntem încântați să avem ocazia de a colabora cu Wayne McGregor și trupa sa de dansatori pentru a a da viață colecției.

Wayne McGregor va pune colecția în mișcare, concentrându-se asupra gesturilor subtile de rutină asociate unui purtător. “Explorând creativ colecția COS cu atenția și asumarea de purtător, am creat o coregrafie dedicată gesturilor cotidiene repetitive. Vom folosi mișcările cotidiene și le vom transforma în fantezii, deoarece dansatorii poartă colecția COS punându-și amprenta individuală”, a explicat McGregor.

“Suntem fericiți că brandul COS, un icon de stil și model de accesibilitate pentru calitate înaltă, a ales Pitti Uomo 94 pentru lansarea noului său proiect dedicat bărbaților”, declară Raffaello Napoleone, Pitti Immagine CEA. “Florența a demonstrat încă o dată că este scena ideală pentru evenimente internaționale de mare impact.”

Spectacolul va fi transmis live pe cosstores.com. Piese selectate din colecție vor fi ulterior disponibile în magazinul COS de pe Via della Spada, 1 Florența. Colecția va fi disponibilă și online, pe plan internațional pe toate site-urile de comerț electronic COS din Europa, SUA și Coreea de Sud, în toamnă.

COS este cunoscut pentru colaborările artistice, dar Soma marchează prima sa incursiune în arta dansului sau coregrafiei.

Sursa: www.alistmagazine.ro

Lasa un raspuns

four − 3 =