shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

PANDORA a lansat colecția de vară

Noile bijuterii finisate manual de la PANDORA sunt ideale pentru a-ți pune în evidență stilul și atitudinea pozitivă.

Colecția de vară presupune bijuterii atent realizate din argint 925, strălucește în ritmul energiei tale și îți pune în valoare personalitatea vibrantă și optimismul. Modelele pieselor sugerează spiritul boem al sezonului estival, fiind extrem de versatile. Așadar, noile bijuterii pot arăta fantastic alăturate atât unei jachete negre, cât și unei rochii maxi, la petreceri și chiar la serviciu.

Piese must-have clasice și contemporane dau startul noilor tendințe de vară. Cu detalii complexe și delicat realizate, curcubeiele sclipitoare și ciucurii, prezenți pe cele mai faimoase podiumuri de modă, conferă un aer visător, dar sofisticat oricărui look. Fiecare bijuterie PANDORA a fost atent meșteșugită de artizani pricepuți, pentru a fi un accesoriu de lux – de la pietre minunat montate, la email pictat manual și perle albe de cristal în formă de floricele.  Perfect pentru a îmbrățișa latura mai ușoară a vieții!

Amuletele și talismanele noii colecții, cu cele mai fine detalii, reprezintă simboluri personale de iubire, speranță și protecție. Atrage fericirea cu talismanul “Prinzător de vise” sau fii romantică, accesorizându-ți ținuta cu cerceii statement în formă de pene. Pietrele ce înfrumusețează noile bijuterii, te vor face să strălucești în nuanțele uneia dintre cele mai la modă culori ale sezonului: turcoaz. Completează-ți look-ul cu un inel impunător lucky-trio, apoi combină și suprapune simboluri și texturi, pentru a crea un stil vibrant, plin de viață.

Lasa un raspuns

8 − 5 =