shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Cum a fost primul show al lui Virgil Abloh la Louis Vuitton Menswear

În martie, designerul american Virgil Abloh prelua frâiele creative de la fostul director de creație Kim Jones, la Louis Vuitton Menswear, iar zilele trecute a avut loc prezentarea colecției de primăvară-vară 2019 realizată de acesta pentru celebra Casă.

“Este o onoare pentru mine să accept poziția de director de creație la linia pentru bărbați Louis Vuitton. Consider că patrimoniul și integritatea creativă a Casei sunt inspirația-cheie și voi căuta să mă ghidez în funcție de ele, trasând totodată paralele la timpurile moderne”, declara Virgil Abloh atunci când a devenit director de creație la Louis Vuitton Menswear.

Pe un podium în culorile curcubeului, Virgil Abloh și-a prezentat colecția de primăvară-vară 2019 pentru Louis Vuitton, la Paris Men’s Fashion Week. Show-ul a început cu o serie de ținute all white, asemeni unei pânze pe care, mai apoi, au început să apară culorile. Colecția urmărește îndeaproape linia casei, dar, așa cum îl știm pe Abloh, a reușit un crossover între piesele structurate și ADN-ul propriu, de streetwear. Am văzut cămăși supradimensiunate, hanorace, tricouri din jacquard, dar și costume cu ținută și accesorii – genți de mână, rucsace XXL sau borsete geometrice.

Sursa: www.alistmagazine.ro

Lasa un raspuns

8 + twenty =