shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Top 9 cele mai inedite și spectaculoase hoteluri din lume

Deși când plecăm într-o vacanță vrem să vizităm tot ce se poate vedea, dacă te vei caza la unul dintre aceste resorturi, nu vei mai dori să părăsești hotelul.

Amangiri, Utah

Uită de toate grijile cu un sejur la Amangiri, o stațiune înconjurată de nisip în Canyon Point Utah. Camerele ultra-luxoase contemporane sunt excepționale, dar experiențele de aventură și de wellness sunt motivele pentru care acest hotel este atât de special, gândește-te la plimbările cu balonul cu aer cald și la sesiunile de vindecare Navajo.

Burj Al Arab Jumeirah, Dubai

Burj Al Arab Jumeirah este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume și are 7 stele. El se află în inima orașului Dubai. Hotelul are chiar și un restaurant într-un acvariu sub apă, un apartament care costă 23.000 de dolari pe noapte și unica priveliște de la Skyview Bar care are cele mai scumpe băuturi din lume.

El Cosmico, Texas

Stilul rustic nu a arătat niciodată așa de bine. Cazează-te la El Cosmico pentru o doză de stil de viață boho-chic. Poți sta într-o varietate de spații, cum ar fi remorcile în stil retro sau clădirea Brite sau să dormiți în corturi – orice ai alege, nu vei fi dezamăgită.

Giraffe Manor, Kenya

Nu este chiar ceva obișnuit să iei masa alături de niște girafe. Bucură-te de un loc intim la hotelul Giraffe Manor din Kenya unde aceste animale întâmpină oaspeții dimineață și la cină. Sunt numai 12 apartamente luxoase în acest conac înconjurat de 570.000 de metri pătrați de pădure.

Lebua, Bangkok

Îndrăznește să alegi un hotel neobișnuit pentru următorul concediu. Acest hotel are o terasă pe acoperiș care se întinde pe o suprafață de 74.000 metri pătrați. Aceasta are titlul de cea mai înaltă terasă cu cocktailuri, whiskey și baruri cu șampanie. Această destinație de 5 stele este cea mai căutată din Bangkok. De asemenea, și mâncarea este excepțională.

Sheraton Huzhou Hot Springs Resorts, China

Poreclit “Hotelul Horseshoe”, ai fi norocoasă să te cazezi la această minune geometrică de 27 de etaje. Cu plafoane împodobite cu cristale Swarovski și prin ferestrele din sticlă de la podea până la tavan poți admira priveliștile lacului Taihu din această capodoperă arcuită.

Taj Lake Palace, Udaipur

Trăiește ca un aristocrat indian din secolul al XVI-lea în acest hotel cu o minunată arhitectură, situat în mijlocul lacului Pichola, pe insula Jag Niwas. Desigur, interiorul maiestuos și luxos oferă un refugiu remarcabil, dar faptul că ai nevoie de transportul cu barca rapidă pentru a ajunge la hotel este ceea ce face ca acest palat pe lac să fie o experiență rară.

The Muraka, Maldive

Acest hotel se deschide în noiembrie 2018. Dacă stai în această vilă cu două etaje, te vei bucura să privești Oceanul Indian chiar din dormitor. De asemenea, poți alege să stai la o căsuță pe apă, din care poți să sari direct în ocean.

Treehotel, Suedia

Alege o vacanță la Treehotel, o destinație cu “camere în copac”, care sunt suspendate 13-20 de metri deasupra solului și sunt accesibile prin rampă, pod sau scări electrice. Fiecare cameră are un exterior sălbatic, de la o casă OZN futuristă până la un cuib de pasăre de camuflaj.

Sursa: www.elle.ro

Lasa un raspuns

nineteen − 1 =