shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Unic in estul Europei: noul magazin TAG Heuer din Baneasa Shopping City

Cellini Romania, in calitate de partener oficial TAG Heuer, anunta deschiderea unicului magazin monobrand al prestigioasei marci de ceasuri elvetiene in aceasta regiune a Europei. Magazinul va fi amplasat la parterul complexului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti, langa Cellini Grand Boutique.

Universul fabulos TAG Heuer devine astfel, in premiera, reprezentat oficial in Romania si in zona Europei de Est printr-un magazin specializat care sa ofere impatimitilor marcii si publicului interesat cele mai actuale colectii de ceasuri: Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer s.a.m.d.

Conceptul noului magazin TAG Heuer, pe calea consacrata a spiritului de avangarda a marcii, se caracterizeaza printr-un design interior si exterior de exceptie, o experienta de vizitare si de shopping unica, alaturi de un intreg personal experimentat in cunoasterea si propunerea celor mai potrivite modele de ceasuri.

Cu inovare si pasiune desavarsita, inca din 1860, pentru domeniul sportiv (cursele de masini, in special), TAG Heuer reprezinta una dintre cele mai apreciate marci de ceasuri din lume.

Sursa: www.cellini.ro/blog

Lasa un raspuns

5 × 4 =