shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Premiera mondială a noului Bugatti Divo va avea loc pe 24 august 2018

Bugatti pregăteşte un nou model pentru lansare, despre care se crede că va fi o variantă modificată a lui Chiron! Maşina se va numi Divo, va exista în doar 40 de exemplare şi va avea un preţ fix de 5.000.000 de euro!

Noutatea a fost numită în cinstea lui Albert Divo, un pilot francez care în anii 1920 a câştigat de două ori cursa Targo Florio, organizată în Sicilia, cu un automobil Bugatti.

Şeful Bugatti, Stephan Winkelmann, a afirmat că noul model va fi foarte agil. Divo va fi uşor și va putea genera forţe de apăsare şi forţe g laterale enorme. Rezultatul va fi exprimat prin caracteristici deosebite de manevrabilitate, iar caracterul dinamic al mașinii va fi subliniat de un limbaj de design nou.

“Cu Divo, vrem sa incităm oamenii din întreaga lume”.

Deocamdată nu au fost dezvăluite caracteristicile tehnice, însă potrivit unor surse neoficiale, acceleraţia de la 0 şi până la 100 de km/h o va face puţin mai repede decât acelaşi Chiron Sport, în timp ce viteza maximă va fi limitată la 385 de km/h.

Premiera mondială a noului Bugatti Divo va avea loc pe 24 august în cadrul festivalului “The Quail – A Motorsports Gathering” din California.

Sursa: www.autoblog.md

Lasa un raspuns

nineteen − fifteen =