shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

FREYWILLE a lansat HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH

FREYWILLE a lansat o colecție despre viață și artă, un nou omagiu dedicat unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor – Vincent van Gogh.

Trei dintre capodoperele lui Vincent van Gogh au fost alese ca sursă de inspirație pentru a crea bijuterii ce vor impresiona prin coloristică și elementele simbolistice: “Ramuri de migdal înflorit”, “Noaptea înstelată” și “Floarea soarelui”.

Artiștii FREYWILLE s-au inspirat din lucrările sale de geniu pentru a crea aceste colecții frumoase de bijuterii: L’Amandier turquoise, L’Amandier rouge éclat, Éternité, Fleur D’Or Jour.

Cele doua seturi “L’Amandier” au ca inspirație tabloul “Ramuri de migdal înflorit”. Setul de bijuterii este disponibil în două culori vii, turcoaz și roșu strălucitor, motivul L’Amandier reflectă o nouă zi de primăvară care așteaptă o înflorire completă: designul pe turcoaz strălucește in fundalul de un gradient liniștit, radiind un aer contemporan și proaspăt, în timp ce variația cu fundal roșu strălucitor debordează de culoare, având un spirit cald și aprins.

Setul “Éternité” are ca sursă de inspirație celebrul tablou “Noapte înstelată”, una dintre cele mai apreciate picturi ale lui Van Gogh. Cu mare grijă și atenție la detalii, echipa de artiști FREYWILLE a interpretat designul original și a adus la viață cerul înstelat în bijuterii cu email.

Setul “Fleur D’Or Jour” este inspirat de tabloul “Floarea soarelui”, fiind de fapt o simbioză a creațiilor în care Van Gogh a folosit ca motiv central floarea-soarelui.

Pentru toate piele din colecția Hommage à Vincent van Gogh a fost folosită cea mai fină pulbere de aur de 24K, reușind să scoată în evidență cele mai frumoase detalii ale bijuteriilor.

Emailul artistic unic, aplicat în mai multe straturi pe fiecare bijuterie și tratat termic în cuptoare la temperaturi înalte, dar și cei aproape 100 de pasi diferiţi pentru a produce decorul delicat și intens colorat, ce va fi fixat ulterior pe montura metalică, transformă bijuteria într-o poveste despre artă în cea mai pură formă a sa.

Mixul de culori vibrante, bogate, cu pastelurile delicate fac din noua colecție HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH o declarație despre viață în sine, cu sensibilitatea, forța și angoasele ei, asemenea operelor lui Vincent van Gogh. 

Iubirea artistului pentru viață este surprinsă de FREYWILLE prin puternicele nuanțe de galben și oranj îmbracate în aur de 24K ale colecției Fleur D’Or Jour.

Multitudinea de nuanțe de albastru ale cerului lui Van Gogh este armonizată cu delicatele tușe de aur de 24K în setul “Éternité”. Efortul susținut al artiștilor pasionați, reflectat în ore nesfârșite de creație, certifică faptul că bijuteriile FREYWILLE sunt unice, garantând în același timp produse de cea mai înaltă calitate.

Și pentru că această colecție a fost lansată în mijlocul verii, L’Amandier – disponibilă în două versiuni – poate accesoriza cu ușurință orice ținută. Delicatețea florilor de migdal în bleu ciel-ul cerului liber, îmbinată cu accentele de inspiratie japoneză aduse de artiștii casei, transformă fiecare piesă într-o operă de artă ce poate fi purtată în fiecare zi.

HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH este expresia iubirii profunde pentru viață în simplitatea, bogăția și neliniștile ei. Fiecare bijuterie FREYWILLE este realizată manual, în Viena, de către experți în arta emailării, în timp ce culorile unice conferă o strălucire aparte bijuteriilor.

Lasa un raspuns

twelve − eleven =