shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Primele informatii despre Land Rover Discovery Sport facelift

Cand vorbim despre Land Rover, ne gandim automat si la unul dintre cele mai apreciate modele ale lor, si anume Discovery Sport. Acest model este de asemenea si cel mai bine vandut model din portofoliul producatorului.

Mai exact, Discovery Sport a fost comercializat intr-un numar de 44.000 de unitati in Europa pe parcursul anului trecut. Insa, vanzarile au scazut destul de mult in 2018, fiind inregistrata o scadere de 18 procente in primele patru luni ale anului in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Unul dintre motivele pentru care vanzarile lui Discovery Sport au scazut in acest inceput de 2018 este acela al vestii cum ca se pregateste un facelift pentru acest model. Insa nu se stie exact cand va fi prezentat acest facelift, insa mai multe surse spun ca aceasta se va intampla anul urmator.

De asemenea, inca nu sunt stiute nici detaliile cu privire la modificarile pe care le va aduce acest facelit, insa mai multe zvonuri vorbesc despre mai multe modificari la nivel de design si cateva imbunatatiri de nivel tehnic. Nu in ultimul rand, cea mai mare surpriza pe care ar aduce-o acest facelift ar fi reprezentata de lansarea unei versiuni plug-in hybrid.

Conform unei publicatii britanice de specialitate, noul Discovery Sport facelift va avea la baza o versiune imbunatatita a platformei Premium Transverse Architecture. Noua platforma va face ca spatiul de la interior sa fie ceva mai generos, aducand astfel un plus de confort pentru pasageri. De asemenea, va fi creat un spatiu suplimentar sub podea, acolo unde va fi integrata o baterie Li-ion.

Pe langa versiunea plug-in hybrid despre care spuneam mai devreme, se pare ca va exista si o versiune mild-hybrid. Cat despre versiunea PHEV, se pare ca va fi echipata cu o unitate Ingenium cu capacitate de 3.0 litri si cu un motor electric care va permite scaderea emisiilor de carbon.

Asa cum spuneam si la inceput, noul Discovery Sport facelift va beneficia si de un upgrade la nivel tehnic. Conform zvonurilor de pana acum, se pare ca noile modele vor beneficia de o imbunatatire a raspunsului acceleratiei cu 40% si o reducere a fortei de apasare aerodinamica cu 10 procente.

Desi oamenii asteapta cel mai probabil si ceva schimbari la nivelul infatisarii exterioare, se pare ca cei de la Land Rover nu isi propun pentru acest facelift decat unele modificari minore care sa nu schimbe radical imaginea pe care o are in prezent acest model cu o popularitate ridicata.

Sursa: www.cars.ro

Lasa un raspuns

eighteen − nine =