shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Reinterpretarea traditiei. Colectia Longines Record

Viziunea si misiunea marcii elvetiene de ceasuri Longines se bazeaza pe trei valori fundamentale: Traditie, Eleganta si Performanta. Longines isi pastreaza cu pasiune valorile inca din 1832, trecerea timpului aducand intotdeauna un spirit inovator.

Colectia Longines Record, o aparitie de exceptie la Baselworld 2018, cu modele atat pentru femei, cat si pentru barbati, inspira eleganta suprema si excelenta clasicului. Este dedicata tuturor celor care isi doresc la incheietura mainii un ceas care imbina traditia cu inovatia. Colectia se caracterizeaza prin abordarea unor forme de design consacrate, care evoca puterea clasicului cu elementele moderne. Piesele din aceasta colectie sunt concepute pentru a fi accesorizate cu usurinta, zi de zi, tinutelor elegante si casual.

O caracteristica definitorie pentru colectia Record o reprezinta certificarea Controle Officiel Suisse des Chronometres (COSC). Toate ceasurile acestei colectii sunt omologate pentru acuratetea preciziei timpului, o premiera pentru marca elvetiana Longines.

Mecanismul este automatic (self winding) si prezinta un aspect interesant: in componenta sa este integrat un arc balansier, din silicon monocristalin, cu proprietati unice. Calibru este manufacturat de ETA exclusiv pentru Longines si prezinta o rezerva de mers de 40 sau 64 de ore, in functie de model.

Carcasa, in format rotund, prezinta marimi variate, fiind disponibila in patru diametre, de 26, 30, 38.5 sau 40 mm, din otel sau aur roz 18K – intr-o editie cu totul speciala. Capacul din spate este transparent, realizat din safir, si permite astfel vizibilitatea dinamicii mecanismului. In privinta bratarii se poate opta pentru una metalica sau pentru o curea din piele.

Cadranele sunt disponibile in 6 variante, cu numere romane/arabe, indexuri simple/diamante sau indicatoare sub diferite variatii, facilitand astfel o mai usoara alegere a propriului stil. Nu lipseste binecunoscutul design “Calatrava” – simbolul aripilor in format “skeletonizat”, dar si gravura “Cotes de Geneve” pe rotorul ceasului.

Sursa: www.cellini.ro

Lasa un raspuns

15 + 18 =