shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Brutăria PAUL de la Romană și Universitate devine Bistro

Lanțul de brutării PAUL aduce clienților încă un motiv să vină în unitățile aflate în Piața Romană și Universitate, din București, oferindu-le o nouă experiență: brutăria se transformă în Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei, toate având savoarea à la française.

Noul Bistro le oferă clienților un cadru autentic franțuzesc, perfect pentru a servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată. Mai mult, atmosfera, tipică bistro-urilor pariziene, va transforma fiecare moment al clienților, care vor alege să se răsfețe cu preparatele din meniu, într-o experiență culinară inedită și plină de rafinament.

„La mai puțin de 3 luni de la inaugurarea primului PAUL Bistro din România, aducem acest concept și în unitatea din Piața Romană. Ne-a bucurat deschiderea cu care au primit clienții noul concept de Bistro, așa că nu puteam decât să le oferim încă un loc inedit pentru experiențe culinare în stil franțuzesc.” a spus Ovidiu Albu, Administrator, PAUL România.

Preparatele din meniul Bistro sunt o reuniune a celor mai fine și sofisticate gusturi și arome franțuzești. Meniul le aduce clienților specialități rafinate precum pulpă de rață confiată – Confit de canard, file de cod la grătar – Cabillaud Royal de Méditerranée sau preparate din vrăbioară – Pièces de Bœuf.

Totodată, în meniu se regăsesc salate, sandwich-uri tradiționale, marca PAUL, printre care Hamburgois Bœuf și Tartine Crevettes sau platouri cu gustări reci, toate având ingrediente proaspete și savuroase. Mai mult, clienții pot opta pentru un desert specific franțuzesc, precum Crème Brulée, Crêpe sau Gaufre, servit alături de o băutură pe bază de cafea, din gama „Nos Boissons Fraîches et Chaudes” din meniul Bistro.

Astfel, PAUL își invită clienții în Bistro din Piața Romană, într-o atmosferă relaxantă și plăcută, asemenea bistro-urilor din Franța, pentru diversitatea produselor din meniu. Conceptul PAUL Bistro a fost adus pentru prima dată în România în martie 2018, în locația de la Universitate, din București. Mai mult decat atât, conceptul a fost dus si in brutaria din Constanta.

Despre PAUL

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie și patiserie franțuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franțuzească, rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 18 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall și centrul comercial VIVO!). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Lasa un raspuns

seventeen + 3 =