shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Consiglieri a lansat conceptul de Jeans Custom-Made și pantofi Made–to-Order

Marți, 27 noiembrie 2018, a avut loc un eveniment inedit în industria vestimentației masculine ce a reunit nume importante și reprezentanți ai simbolului eleganței. Pentru prima oară în România, Consiglieri, brandul dedicat eleganței masculine, a venit în întâmpinarea clienților prin lansarea conceptului de Jeans Custom-Made și Pantofi Made–to-Order.

Consiglieri oferă soluții complete pentru crearea unei garderobei prin realizarea unor produse unice, pe masură, de cea mai înaltă calitate, alocând totodată consilierul potrivit. Construit în jurul conceptului de Custom-Made, Consiglieri realizează produse unice, special create pentru fiecare client în parte și personalizate până în cel mai mic detaliu. Pentru a aduce un omagiu vestimentației masculine, Consiglieri a lansat în cadrul evenimentului conceptul de Pantofi Made-to-Order și Jeans Custom-Made.

Serviciul Made-to-Order presupune realizarea unor pantofi pe măsura purtătorului, lucrați manual în ateliere cu tradiție din nordul Italiei. Colecția presupune de la pantofi business la casual, loafers, sneakers sau chelsea boots. În acest sens, Consiglieri pune la dispoziția clienților peste 50 de modele, ce pot fi personalizate prin alegerea tipului de piele, a tipului de talpă și imprimarea initalelor purtătorului. Pantofii sunt realizați prin cea mai pretioasă tehnică de construcție, Goodyear, iar calapodul poate fi adaptat la forma piciorului.

Pe de altă parte, jeans-ul Custom-Made marca Consiglieri este gândit ca o piesă atemporală, ce poate fi adaptată atât unei ținute casual, cât și smart-casual. Serviciul de Jeans Custom-Made presupune un produs unic, realizat, de asemenea, exclusiv în Italia, având la bază denim ce provine de la unii dintre cele mai exclusiviști producători la nivel mondial. Optiunile de design precum posibilitatea de alegere a culorii țesăturilor, tipul de nasturi și tipul de buzunare folosite, conferă produsului unicitate. Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și grija extraordinară față de client, de la recomandarea celor mai bune țesături, la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii.

Evenimentul a reprezentat un prilej de cunoaștere a noilor concepte, dar și de socializare la un trabuc oferit prin intermediul partenerului El Unico.Invitații au fost întâmpinați în atmosfera elegantă a showroom-ului Consiglieri cu muzica live, băuturi sofisticate precum cognac-ul Hennessy, vinurile Alira și apa Aur’a, iar experți in domeniul stilului masculin au explicat principiile creării unui pantof de excepție marca Consiglieri.

www.consiglieri.ro

Aleea Alexandru nr. 7A

Lasa un raspuns

two × five =