shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica

“Selling Luxury” Masterclass

“Selling Luxury” Masterclass

Intră în lumea captivantă a luxului participand la “Selling Luxury” Masterclass, singurul curs din România conceput pentru a oferi o înțelegere cuprinzătoare a nuanțelor din industria luxului.

De la haute-couture și ospitalitate high-end până la bijuterii de lux și ceasuri rafinate, “Selling Luxury” va dezvălui secretele succesului din industria luxului internațional.

Masterclass-ul “Selling Luxury” este o experiență de învățare captivantă, organizat de Tatiana Balaban, consultant in Managementul Brandurilor de Lux, având o experiență vastă în sectorul luxului la Paris și Londra. Printr-o combinație de prelegeri captivante, studii de caz, discuții interactive și activități practice, participanții vor pătrunde adânc în lumea multi-fațetă a luxului, obținând informații valoroase despre istoria, evoluția, caracteristicile unice și tendințele actuale ale acestuia.

Cui se adreseaza?

„Selling Luxury” Masterclass se adresează atât celor care vor să fie initiați în industria luxului, cât și celor care activează deja în domeniu, punând în discuție analize și subiecte de specialitate care vor fi esențiale în înțelegerea mai bună a luxului. 

Agenda:

 1. Universul luxului
 2. Paradoxurile luxului
 3. Produsul de lux
 4. Serviciile de lux
 5. Consumatorii de lux
 6. Cum se construiește un brand de lux
 7. Cum să vinzi un produs de lux
 8. Luxury Retail

 

Beneficiile participării la “Selling Luxury” Masterclass:

 • Vei putea avea o înțelegere cuprinzătoare asupra universul luxului;
 • Vei dezvolta informații despre strategiile și tehnicile folosite de mărcile de lux de succes;
 • Vei învăța cum să descoperi clientii de lux și cum să menții loialitatea acestora;
 • Vei identifica și ulterior vei adopta o atitudine și comportament care transmit valorile luxului în relațiile cu clienții;
 • Vei dobândi cunoștințe despre oportunitățile unice din sectorul de lux;
 • Îți vei imbunătăți capacitătea de a identifica și de a răspunde nevoilor consumatorilor de lux;
 • Vei ințelege cum să îmbunătățești calitatea serviciilor – evaluarea și îndrumarea de zi cu zi;
 • Îți vei crea o rețea importantă de profesioniști din industrie;
 • Vei primi un certificate de participare

 

 

Tutor: Tatiana Balaban

Naminalizată „40 under 40” Europe 2023 la Istanbul și absolventă a unui Euro-MBA în Luxury Brand Management în cadrul INSEEC Paris, Tatiana este cunoscuta în România drept cel mai devotat evanghelist al luxului ca disciplină științifică. Autoarea a “The Luxury Book”, primului manual pentru înțelegerea și promovarea luxului publicat în România, Tatiana s-a dedicat cercetării continue pentru conceperea cursurilor adaptate publicului larg, cât și a programelor de training aplicate echipelor diverselor organizații. Provocările a 13 ani de carieră alături de branduri precum Cartier, Louis Vuitton, Goyard și Gucci au fost transpuse în masterclass-ul “Selling Luxury”, ce au recomandat-o ca lector invitat în cadrul London Business School.

Ca fondatoare a Luxury Adviser Group, Tatiana oferă consultanță specializată pe domeniile strategiei, comunicarii și sustenabilității proiectelor start-up, fondurilor de investiții și profesioniștilor interesați de varii industrii din sectorul luxului. Certificată Gemological Institute of America (GIA) și lectorul programelor de training oferite de World Gemological Institute London, Tatiana activează în marketing și dezvoltare de brand în prestigioasa artera a diamantelor din Londra.

Lasa un raspuns

5 × five =