shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
LUXURY EVENTS
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Forbes Woman Summit 2018

martie 29, 2018 at 9:00 am - 5:00 pm

Forbes Woman Summit va fi primul summit din România dedicat femeilor de succes care au schimbat în bine mediul de business și societatea românească.

Creat în jurul celei mai puternice comunități de business – Forbes România–, acest summit sărbătorește femeile de acțiune și reprezintă o sursă de inspirație și de sprijin pentru femeile din România, ajutându-le să-și realizeze potențialul și să se autodepășească.

Evenimentul va marca și lansarea celei de-a șaptea ediţii a Topului “Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România”, o ediţie specială a revistei de business-lifestyle Forbes România, care celebrează acele doamne care contează în societatea românească nu doar prin puterea financiară, ci și prin cea de a influenţa lucrurile în bine.

Ediția revistei Forbes România reflectă topul celor 50 cele mai influente femei din România și include o secțiune dedicată influențelor feminine în comunitatea social media din România. Această ierarhie respectă metodologia proiectului The World’s 100 Most Powerful Women, proiect de renume internațional inițiat de Forbes US.

Prin conversații inspiraționale, discuții de grup sau interviuri unu-la-unu, Forbes Woman Summit reunește cele mai reprezentative voci din lumea afacerilor, educație, politică, ONG-uri în jurul unor teme precum leadership, antreprenoriat, sănătate, educație și filantropie.

Cel mai important summit economic din România va reuni peste 300 de înalți reprezentanți feminini ai mediului economic regional, economiști de prestigiu și reprezentanți ai mediului financiar-bancar din regiune și jurnaliști.

Summitul se va încheia cu Gala Forbes Woman, care va celebra și va premia cele mai puternice femei din România, veritabile modele ale societății noastre, fie că activează în business, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport.

Topicuri de discuție:

NOUA PARADIGMĂ A LEADERSHIPULUI
Tot mai multe proiecte inițiate de femei se luptă pentru schimbarea regulilor învechite în încercarea lor de a îmbunătăți calitatea vieții femeilor. Cum arată noua clasă de inovatori de sex feminin și care sunt provocările cu care se confruntă?

LIDERII CARE REMODELEAZĂ VIITORUL
Care sunt femeile aflate în vârful ierarhiilor care se preocupă să creeze culturi incluzive, în care talentele pot să prospere, dar care deschid, în același timp, calea pentru lideri emergenți de mâine? Cum se construiesc echipele extraordinare și cum fac liderii vizionari pentru a valorifica puterea comunităților lor de a promova egalitatea de gen și de a inspira următoarea generație de lideri de sex feminin?

DRIVERII MIȘCĂRII
Indiferent de industrie, generație și granițe, cum se transformă o discuție în acțiune și care sunt modalitățile prin care liderii influenți pot mobiliza publicul în privința celor mai presante probleme de astăzi.

VIZIONARII DE AZI
În căutarea permanentă pentru un viitor mai bun, cei mai vizionari lideri de astăzi văd lumea nu așa cum este, ci cum ar putea fi și, mai ales, fac tot ce pot pentru a aduce viitorul în prezent. Ce se poate învăța de la femeile care navighează pe căi neconvenționale spre putere și cele care împing permanent limitele pentru a asigura noi posibilități de dezvoltare pentru cei din jurul lor?

INOVAȚIA & ECONOMIA CREATIVĂ
Ce înseamnă să fii un inovator disruptiv/perturbator? Ce tendințe noi se manifestă în această perioadă de profunde schimbări pentru afaceri, politică și societate în ansamblul ei? Ce se poate învăța din modul în care liderii cei mai inovativi de astăzi își folosesc vocile și viziunea pentru a determina schimbările masive de paradigmă din zilele noastre?

Loc de desfășurare

Intercontinental Hotel
Bucharest, România + Hartă Google