shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
LUXURY EVENTS
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Vernisaj Hamid-Nicola Katrib

iunie 7, 2018 at 7:30 pm

Hamid-Nicola Katrib are plăcerea de a-și împărtăși una dintre viziunile sale asupra artei moderne într-un cadru urban, părăsit și uitat de timp, un adevărat suflu de viață suprarealistic exploziv si plin de culoare ce va anima locatia intr-o viziune suprareală plină de emoții. Amprenta artistului, atent conturată în acest vernisaj, se va reflecta în 11 tablouri suprarealiste pictate în ulei, însă vedeta vernisajului este instalația “The End”.

“The End” este o instalație fragilă, compusă din sute de pahare din sticlă realizate după imaginația artistului, cu o înălțime de 3 metri montatate și construite într-un echilibru fragil, dar și spectaculos. Momentul dezvăluirii instalației va fi un moment unic, în care jocurile de lumini vor completa armonios elementele de dans contemporan/acrobație, iar punctul culminant al serii va fi momentul “BIG BANG”, moment în care invitații alarmați de gongul orologiul timpului efemer vor asista la mometul distrugerii acestei instalații fragile în mii de fărămituri.

Întregul eveniment stă sub semnul unicității pentru că acest show va face parte dintr-un film docu-dramă care îi are în prim plan pe Victoria Lu, prima și singura femeie curator de artă din China și Fu Shen, un profesor de caligrafie. Acest material documentar va fi lansat în întreaga lume, atrăgând astfel atenția asupra artei și formelor sale unice de exprimare.

Vernisajul va reuni aprox 200 de invitați și va avea loc la o fostă fabrică, pe 7 iunie, începând cu ora 19:30, pe Splaiul Unirii nr. 96. Dress-code-ul flamboaiant, muzica și preparetele culinare vor conferi un farmec aparte acestui eveniment unic.

Detalii

Dată:
iunie 7, 2018
Oră:
7:30 pm
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Splaiul Unirii nr. 96
Bucharest, Romania + Hartă Google